+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Мечтали ли сте някога да отидете на място, където да правите… абсолютно нищо. Очите ви жадно ще поглъщат картините от розови и бели копринени пясъци на безкрайните плажни ивици и прозрачните води във всички нюанси на синьото – от най-деликатното и нежно, до най-дълбокото и наситено. Бахамските острови практически могат да патентоват думата „рай”, за щастие малко познат на повечето хора. Не случайно цветовете на водите се смятат от астронавтите на НАСА за най-красивите на нашата планета.
Бахамите – кристално синя вода, страхотни плажове,
коктейли и още нещо – веселите прасета!

Остров Гранд Бахама!

Гранд Бахама е четвъртият по големина остров сред общо 700 от групата на Бахамските острови. Разположен на 90 км от щата Флорида, очарователният остров се намира в най-голяма близост до територията на САЩ.
На Гранд Бахама се намира втория по големина град в страната – Freeport/Lucaya. Развиващ се с все по-бързи темпове, градът предлага още по-космополитна атмосфера от столицата Насау. Freeport/Lucaya е рай за любителите на спортните изяви – тук се провеждат състезания по голф, тенис, гмуркане и риболов. Всъщност градът е изцяло създаден, за да удовлетвори желанията на туристите. Само преди четирсет години той дори не е съществувал, но днес се е превърнал във фантастично място за незабравима ваканция по бреговете на Гранд Бахама.
 
ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА 9 ДНИ / 7 НОЩУВКИ

Полети всеки четвъртък от 06.06 до 05.09 ( включително )


Първи ден

Директен полет От Милано Малпенса до Гранд Бахама с АК“Neos” в 13:00ч. Пристигане на остров Гранд Бахама в 17:05ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.

 

Втори ден

Закуска. Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии на място. Свободно време. Нощувка.

 

Трети ден

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: PIRATES BEACH, LUCAYAN NATIONAL PARK & GOLDEN ROCK  -  (заплаща се на място)

Идеална екскурзия за любителите на природата: ден за откриване на биоразнообразието на остров Grand Bahama, по завладяваща пътека, която ще ви отведе до най-зрелищните пейзажи на това място. Национален парк Lucayan е незаменима спирка, ако сте отседнали в Grand Bahama. Около 16 хектара смесена гора, състояща се главно от широколистни гори и карибски бор. В този парк е възможно да се наблюдават местните птици на Бахамски острови, както и цветни тропически риби. Ще посетите Gold Rock Beach, част от Национален парк Lucayan, плаж с фантастични цветове, с непромокаем и бял пясък и чудесно прозрачно море: при отлив се появява участък от бял пясък. На север ще могат да се видят Лукаянските пещери, най-дългата естествена подземна пещерна система, която е около 10 километреа. При тях се наблюдава феномена  да имат солена вода в горната част и сладка вода в долната част. Те са на около 36 000 хиляди години. До част от тях може да се достигне чрез дървени спираловидни стълби (Бен Пещерата и Могилната пещера). В допълнение към грандиозната панорама и феномена на приливите и отливите плажът е известен и с това, че тук са заснети някои сцени от филма „Карибски пирати“. Нощувка.
 

Четвърти ден

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Костенурките и веселите прасета (заплаща се на място)

Това е най-известната и оригинална екскурзия на Бахамските острови. Невероятни пейзажи, чиста природа обитавана от неочаквани обитатели - малка колония от прасета, любопитни и дружeлюбни. Плаж Big Major Cay, небесно и необитаемо място, всъщност е преименувано на „Pig Beach“ именно заради тези хубави обитатели. Произходът им на това място не е ясен. Има твърдения, че са били пуснати от моряци, които никога не са се върнали да ги вземат. Други твърдят, че са се озовали на острова след корабокрушение, нито една от тези легенди обаче не намира обективно потвърждение. След като пристигнете на плажа, можете да плувате с тях, да направите шнорхелинг или просто се отпуснете на прекрасния бял пясък. Ще посетите  източно от Гранд Бахама и най-дългата потопена пещерна верига в света, докато стигнете до известната зона на костенурките и поплувате с тях. На връщане ще шофирате покрай скалната зона на Grand Bahama Eight Miles. Нощувка.

 

Пети ден

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Плуване с делфини.

Можете да плувате с делфини безопасно в един от малкото центрове в света, който се занимава с изследвания на живота на делфините. Ще бъде възможно да ги наблюдавате отблизо, придружени от инструкторите. Делфинариумът е интересно изживяване на всяка възраст, дори и за тези, които не са експерти плувци. Ще тръгнете от Порт Лукая и, обикаляйки каналите за около 20 минути, ще стигнете до лагуната, където живеят 14-те делфина. Бозайниците са отделени с мрежи от открито море, персоналът ще ви предостави много информация за живота и навиците на тези красиви и забавни животни, които ще видите да скачат и да играят около вас. Винаги следвани от инструкторите, можете да се потопите във водата и, ако желаете, да играете с тях. Преди да напуснете центъра, ще можете да наблюдавате някои екземпляри от костенурки и цветни папагали от вида Macaw. Връщане в хотела за обяд.

Шести ден

Закуска. Свободно време за плаж.

Нощувка.

 

Седми ден

Закуска. Свободно време за плаж.

Нощувка.

 

Осми ден

Закуска, освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет до Милано Малпенса в 18:35ч.

 

Девети ден

Пристигане в Милано в 14:30ч.

 
 
Забележка: Моля, имайте предвид, че дните на провеждането на допълнителните екскурзии, както и включените обекти за посещение, подлежи на потвърждение от местния туроператор на място след пристигане.

 PELICAN BAY 3*/  ЗАКУСКА/ Waterside Room

Възрастен в двойна стая

Единична стая

Трети възрастен в двойна стая

Дете до 12 години настанено в двойна стая

2936 евро/ 5742лева

3580 евро/ 7002 лева

 

2699 евро/ 5279лв;

 

 

2300 евро/ 4498 лв;

 

 

VIVA WYNDHAM FORTUNA BEACH 3*/  ALL INCLUSIVE/ Superior Room

Възрастен в двойна стая

Единична стая

Трети възрастен в двойна стая

Дете до 12 години настанено в двойна стая

2995 евро/ 5858лева

3412 евро/ 6673 лева

 

2879 евро/ 5631лв;

 

 

2380 евро/ 4655 лв;

 

 

GRAND LUCAYAN 4*/ ALL INCLUSIVE/ Island view

Възрастен в двойна стая

Единична стая

Трети възрастен в двойна стая

Дете до 12 години настанено в двойна стая

3611 евро/ 7063лева

4342 евро/ 8492 лева

 

3012 евро/ 5891лв;

 

 

3012 евро/ 5891 лв;

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 • Депозит в размер на 50% от пакетната цена. Доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 

 • Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата.
 • Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от страна на ТО.
 • Няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до Бахамските острови.

 

СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:

 • Самолетните билети по маршрут Милано – Гранд Бахама – Милано подлежат на незабавна неустойка след сключване на договора и превод на депозита;
 • Хотелско настаняване и трансфери:
  До 90 работни дни от датата на заминаване – без неустойка;
 • От 89 работни дни до 46 дни – 50 % от пакетната цена;
 • От 45 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването.

 

Анулации без неустойка и връщане на суми:

 • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
 • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения вследствие на епидемиологична обстановка, свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер, в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

 

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билени по международни полети и не по-късно от месец преди пътуването., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Мавриций.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

 

 Други причини за отмяна на пътуването, покрити от застраховката:

 • Включват медицински и немедицински причини, съкращаване от работа и др. доказуеми причини описани в Общите условия по застраховката.

 

Важно уточнение:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.

 

Събития изключени от обхвата на застраховката са:

 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация
 • Груба небрежност и умишлено заразяване с COVID-19.

 

Вид използван транспорт: Самолет, Автобус

Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Бахами.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.

 

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 13052410000201/25.03.24 на ЗК „Лев Инс”АД

 

 

 

 

 

 

”Бахамите - между необятното синьо””Бахамите - между необятното синьо””Бахамите - между необятното синьо””Бахамите - между необятното синьо””Бахамите - между необятното синьо””Бахамите - между необятното синьо”

€ 2936.00

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Северна Америка - Бахамите - Гранд Бахама

 • calendar дати и цени
  • от 06-06-2024 до 14-09-2024 Двойна стая с цени от € 100.00
 • Изтегли файла с програмата
 • цената включва

  • Самолетен билет за полет Милано Малпенса - Гранд Бахама – Милано Малпенса с включени летищни такси и багаж в размер на 20кг.на човек;
  • 7 нощувки в избраният от вас хотел;
  • Индивидуален трансфер летище – хотел - летище;
  • Медицинска застраховка с Ковид покритие с покритие 10 000 евро;
 • цената не включва

  • Полет София – Милано – София;
  • Евентуални нощувки в Милано;
  • Допълнителни екскурзии на място;
  • Услуги, които не са упоменати като включени в програмата;
  • Разходи от личен характер ;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването

  Още вълнуващи предложения

  Ямайка – Слънце, реге и ром

  9 дни / 7 нощувки

  Монтего Бей

  Разгледай

  Експедиция до Националните Паркове в САЩ - От пътя на гигантит...

  13 дни / 11 нощувки

  Лос Анджелис, Сан Франциско, Лас Вегас

  Разгледай

  Експедиция до Канада - Грохот на водопади сред тайнственият ше...

  11 дни / 9 нощувки

  Монреал, Торонто, Отава, Камлупс, Ванкувър, Национален парк Банф

  Разгледай