+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Пристигането в Amanjena е преживяване само по себе си. С частен транспорт ще ви преведат през прашните покрайнини на града, ще ви въведат през монументалните порти, а след това ще ви посрещнат с гореща топла кърпа и марокански чай. Но най-зрелищният елемент от всичко е епичният фон, на който се случва това стройно организирано гостоприемство - големият двор, който първо се вижда през розово-розовата мавританска арка, а след това се разкрива, че в него се намира спиращо дъха обширно езеро, осветено по здрач от пламтящи факли. Щъркелите се разхождат на открито под сянката на палмовите листа, а около вас чуруликат пойни птички. Ако има такова нещо като рай на земята, то Аманджена е най-близо до него.
Всеки частен анклав се състои от 34 „павилиона“ и „мезони“ (тук няма просто стая или апартамент) и разполага с частен басейн, колонада с камина, където да се отпуснете вечер и интериор с берберски килими и блестящи куполи във венециански стил, под които можете да се потопите дълго във ваната си от зелен мрамор. Храната е отлична. На обяд можете да си вземете пици на пещ с изглед към вълнообразните, тучнозелени хълмове на съседната голф площадка с гледка към Атласките планини в далечината или просто да се излежавате край басейна със салата. Вечер има традиционен марокански ресторант на свещи с нежна музика на живо или първокласен суши ресторант Nama, където можете да се насладите на димяща риба тон татаки и жълтокоремна риба узукури, доставяна всяка сутрин прясна от Есауира.
”Amanjena””Amanjena””Amanjena””Amanjena””Amanjena””Amanjena””Amanjena””Amanjena””Amanjena””Amanjena””Amanjena””Amanjena”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - Мароко - Маракеш

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай