+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Усетете оманското гостоприемство с Луксутур!
Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort е един от най-великите хотели в света, луксозно убежище, сгушено във величествените планини Ал Хаджар в Оман. Разположен на скален склон, курортът предлага спиращи дъха гледки към околните сурови пейзажи, дълбоки каньони и далечни села. Архитектурата и дизайнът на Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort хармонично съчетават съвременна елегантност с омански културни елементи. Курортът разполага със стилни и просторни стаи, апартаменти и вили, които предлагат перфектна комбинация от комфорт и лукс. Всеки вариант за настаняване е обзаведен с вкус, оборудван с модерни удобства и проектиран така, че да показва зашеметяващата природна красота на околността.
Храненето в курорта е изключително приятно преживяване, като в него има разнообразни ресторанти и салони, предлагащи разнообразна кухня. Гостите могат да се насладят на международни вкусове, традиционни омански ястия и средиземноморски изкушения в приятна атмосфера. Курортът предлага и уникални кулинарни преживявания, като например хранене на ръба на скалата с изглед към каньона, което оставя незабравими моменти.
Курортът Anantara Al Jabal Al Akhdar е известен със своя спа център от световна класа, който предоставя място за релаксация и подмладяване. Спа центърът предлага редица процедури, вдъхновени от местните традиции и използва естествени омански съставки. Гостите могат да се отдадат на терапевтични масажи, скраб за тяло и процедури за лице, докато се наслаждават на панорамна гледка към планината. Курортът предлага разнообразни развлекателни дейности за всеки вкус. Любителите на приключенията могат да се впуснат в пешеходни и планински колоездачни експедиции с водач, за да изследват пресечения терен и да открият скрити вади и древни села по пътя си. Други дейности включват скално катерене, спускане с въже и дори преживяване с виа ферата. За по-спокойно преживяване гостите могат да плуват в инфинити басейна, да практикуват йога или просто да се потопят в зашеметяващата околност.
Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort се гордее с предоставянето на изключително обслужване и топло оманско гостоприемство. Внимателният и добре осведомен персонал излиза извън рамките на възможното, за да гарантира, че нуждите на всеки гост са удовлетворени, създавайки един наистина персонализиран и незабравим престой в оманските планини.
”Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort””Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Близък изток - Оман - Мускат

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Дубай Марина

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  Дубай - Магията на Ориента

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  One&Only The Palm

  Дубай

  Разгледай