+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Bononia Estate Winery & Resort е бутиков туристически комплекс на брега на река Дунав, допълнение към избата и лозята на Бонония Естейт. Това винено райско кътче ще Ви помогне да се отпуснете и да се отдадете и забележите малките удоволствия, които живота предлага.
Bononia Estate Winery & Resort е бутиков туристически комплекс на брега на река Дунав, допълнение към избата и лозята на Бонония Естейт. В основната сграда се преплитат три века -  19-ти, 20-ти и 21-ви. 

Това винено райско кътче ще Ви помогне да се отпуснете и да се отдадете и забележите малките удоволствия, които живота предлага. То ще Ви накара да се почувствате отпочинали, доволни и усмихнати, разбира се, с любезното съдействие на хубаво българско вино.

Bononia Estate Winery & Resort разполага с 22 хотелски стаи, като всяка една има свой собствен характер и е оборудвана с най-висок клас материали, комплименти и услуги. Някои от стаите предлагат тераса с прекрасна гледка. 

Ресторант Бонония Естейт е модерен и уютен, като разполага с две тераси с гледки към градина и реката. Общият капацитет е 130 места – 70 вътре и 60 навън.
Менюто е грижливо изготвено от Executive chef Филип Захариев, като кухнята е сезонна и приготвена с местни български продукти от най-високо качество. Тук има по нещо за всеки. В бар менюто пък ще може да откриете напитки, които рядко се срещат освен в страната така и в чужбина. Хотелът разполага и с пура бар.

Тук може да изберете и резервирате различни пакети винени дегустации и турове, запознавайки се с различни сортове, реколти и брандове вина.

Spa центърът разполага с външен басейн и вътрешна зона с класическа сауна, парна баня и билкова сауна, като оборудването към тях е изключително модерно и професионално и идва от Естония, инфраред седалки и масажи.

За децата са предвидени освен вътрешен и външен кът за игри и детска козметика с допълнително различни принадлежности за тях и удобство на родителите. Във вътрешния кът ще намерят ръчно ушити играчки, а за спокойствието на родителите има камери за наблюдение от хотелските стаи.
Bononia Estate Winery & Resort разполага и с единствена по рода си конферентна зала с капацитет 100 места с огромна тераса и великолепна гледка към Дунава и специална зала със златни съдове за вино… Страхотна за различни видове мероприятия, които със сигурност ще бъдат запомнени във времето. На територията на хотела имате възможност да изберете измежду няколко различни по интериор и обем помещения за събития като сватби, тиймбилдинги, срещи, презентации и др. – конферентна Дунава, ресторант Бонония, ВИП зала Истър, зала Гомотарци.

”Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort””Bononia Estate Winery & Resort”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Европа - България - Видин

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Anantara Convento di Amalfi Grand Hotel

  Амалфи

  Разгледай

  Grand Hotel Timeo, A Belmond Hotel, Taormina

  Сицилия

  Разгледай

  Borgo Egnazia

  Пулия

  Разгледай