+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Почувствайте се като част от тайландския елит в Chiva-Som Health Resort, Hua Hin с Луксутур. Почивайте в близост до летните палати на тайландското кралско семейство.

В началото на 2020 г., малко преди ковид пандемията да затвори света, Chiva-Som бе обявен за пореден път за „Най-добра SРА дестинация“ в света от библията за пътешествениците Condé Nast Traveller. Основан преди почти 30 г., този спа ризорт продължава и днес да е верен на мотото си “Уелнес със сърце” и на най-високите възможни стандарти в услуга на своите гости

Chiva-Som е на около 3 часа път с кола от столицата Банкок, в Хуа Хин – крайбрежна зона, харесана още в началото на XX век от тайландската династия, която го превръща в първия курорт в Тайланд. И до днес Хуа Хин е предпочитано място за почивка на местния елит. Допълнителен блясък на района придават летните палати на тайландското кралско семейство - първата им резиденция е построена през 1920 г. 

Chiva-Som Health Resort е също част от местния блясък – истинска местна легенда и екзотично убежище, към което мнозина гости се пристрастяват и връщат многократно. Сред влюбените в локацията звезди са Виктория и Дейвид Бекъм, Кейт Мос, Ел Макферсън и много други. Рекордьор обаче е корпоративен изпълнителен директор от Лондон, отсядал в ризорта над 90 пъти! Екзотични къщички, заобиколени от тропическа гора, кристални води, лукс, уединение и релаксация... Тук предлагат всичко, което (дори не) можете да си представите за съживяването, здравето и удоволствието на тялото, ума и душата.

„Фейслифтингът“ на този звезден ризорт продължи 4 години и струваше 20 млн. щатски долара. След реновирането си той предлага близо 200 различни терапии и процедури, съчетаващи тайландската, източната и западната медицински школи, диагностики и традиции. Обхватът им е огромен – от древни локални и аюрведични лечения през балансиране на чакрите до натуропатични консултации. И още: обширно меню от естетични процедури за разкрасяване, както и сериозно портфолио от лечебна физиотерапия и рехабилитация. Пилатес, йога, танци, разнообразни спортни активности... Програмата за всеки клиент е персонална, спрямо личните му нужди и желания. Тайната на успеха не е само в многообразието на процедурите, но и в професионализма на терапевтите, които са сериозно подбирани и обучавани. Часовете за масажа на корем chi nei tsang например са запазени за месеци напред от редовни гости от ранга на Серена Уилямс, Мадона и Кейт Мос.
Chiva-Som Resort има своя собствена органична градина, където се отглеждат плодовете и зеленчуците за хотелските ресторанти. Хотелът разполага със специализирани в здравословната кухня готвачи, които се грижат всеотдайно за менюто на гостите.
 Ако целта ви е да отслабнете, на ваше разположение има диетолог, който определя диетичния ви режим. И ще се храните по начин, който ще ви кара да се чувствате сити и енергични през цялата ваканция.

”Chiva-Som Health Resort, Hua Hin - Тайланд””Chiva-Som Health Resort, Hua Hin - Тайланд””Chiva-Som Health Resort, Hua Hin - Тайланд””Chiva-Som Health Resort, Hua Hin - Тайланд”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Азия - Тайланд - Хуа Хин

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  The Peninsula Istanbul

  Истанбул

  Разгледай

  Ciragan Palace Kempinski

  Истанбул

  Разгледай

  Maxx Royal Bodrum

  Бодрум

  Разгледай