+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Сгушен в атола Южен Ари и разположен на два острова, освен впечатляващата подводна резиденция и подводния ресторант, Conrad Maldives Rangali Island предлага на гостите си плажни вили с частни басейни и надводни вили със зашеметяващи гледки. Курортът се е утвърдил и е предпочитан заради своите безпроблемни полети с хидроплан от международното летище Велана за пристигане в хотела, така че гостите не трябва да се притесняват за настаняването си. Когато пристигнат, те могат да се насладят на лукса да ходят боси в спа центъра Over Water Spa, който предлага персонализирани холистични процедури, съобразени с цялостното здраве.

Акцент в хотела са басейните, сред които е 1400-метров безкраен басейн на семейния остров Rangali-Finolhu, който разполага с близък специален детски басейн, музика на живо и ястия край басейна от Rangali Bar. Има и басейн "Тиха зона" с капацитет 50 души, където всичко е напълно уединено. Приключенските дейности също са ключов акцент за курорта, с вълнуващи дейности като шнорхелинг, гмуркане, ветроходство и различни водни спортове, за да се реализира на 100% почивката и да избягате от ежедневието. Но истинската забележителност тук е подводният ресторант Ithaa, първото и единствено в света подводно заведение за хранене - със сигурност най-уникалното преживяване, което можете да намерите на Малдивите.

На кого ще се хареса: Пътешественици, които търсят несравним лукс, съчетан с морско вълшебство, младоженци и тези, които жадуват за уникални преживявания, като възможността да спят под вълните.

Звездни удобства: Muraka, луксозна резиденция на две нива, потопена на почти 5 метра под повърхността на Индийския океан, с подводна спалня и зашеметяващ, извит на 180 градуса акрилен купол.

Какво да не пропуснете: Подводен ресторант Ithaa, първият в света изцяло стъклен подводен ресторант.

”Conrad Maldives Rangali Island””Conrad Maldives Rangali Island””Conrad Maldives Rangali Island””Conrad Maldives Rangali Island””Conrad Maldives Rangali Island””Conrad Maldives Rangali Island””Conrad Maldives Rangali Island””Conrad Maldives Rangali Island””Conrad Maldives Rangali Island””Conrad Maldives Rangali Island”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Азия - Малдиви - Мале

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  The Peninsula Istanbul

  Истанбул

  Разгледай

  Ciragan Palace Kempinski

  Истанбул

  Разгледай

  Maxx Royal Bodrum

  Бодрум

  Разгледай