+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Някои смятат, че голфът е разходка за разглезени, но за други той граничи с религия. За щастие, Constance Belle Mare Plage безпроблемно отговаря и на двете определения. На източното крайбрежие, изпълнено със списък с известни курорти, той лесно се забелязва отдалеч с миниатюрната поддържана зеленина, която блести като море от разпръснати изумруди. На рецепцията редиците от чанти за голф издават за играта, както и морето от яки на поло-ризи. За тези, които предпочитат да бъдат зрители - може да седнете на пейката в ресторанта "Deer Hunter", който се намира в зеленината и да похапнете сърце от палма и салата от риба тон заедно с чаша хубаво южноафриканско вино флореал и да видите евентуално истински елен, който идва да отпива от водните съоръжения през нощта.

Constance Belle Mare Plage привлича и сериозни енофили (лбители на виното). Слезте под земята в модерния му ресторант Penny Blue, посветен на виното, за солиден рибай и терин с шамфъстък, или пътешествайте из непознати земи в охладената дегустационна зала под зоркия поглед на дружелюбния сомелиер Сунил.

Собственост на мавританската марка Constance, чувството за гордост и любов към родината е буквално във всеки ъгъл - от градините, изпъстрени с лилиите Fleur de Lys du pays, до безупречното обслужване от иконом във вилите. Обикновените стаи са по-близо до центъра на хотела, но вилите са огромни, двуетажни и разполагат с домашно приготвени сладкиши, пагода с изглед към басейна и легла от бамбук и тиково дърво. Пропуснете фитнеса и вземете под наем тенис ракета за няколко срещи по здрач. За да се посветите повече на почивката, посетете басейна на спокойствието, където Wellness Wednesday насърчава гостите да оставят телефоните в стаите си и да приемат дигиталната детоксикация.
”Constance Belle Mare Plage””Constance Belle Mare Plage””Constance Belle Mare Plage””Constance Belle Mare Plage””Constance Belle Mare Plage””Constance Belle Mare Plage””Constance Belle Mare Plage””Constance Belle Mare Plage””Constance Belle Mare Plage”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - остров Mавриций - Порт Луи

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай