+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Този хотел е създаден за истинско карибско бягство с ненадминат персонал и златни залези, които се разстилат над белите пясъчни плажове.

Обстановката
Като единствен хотел в Доминиканската република, член на Relais & Châteaux, хотелът успява да покрие и надхвърли стандартите за съвършенство, като същевременно запазва усещането за топло доминиканско гостоприемство. Привличайки богата тълпа, тук ще намерите всички видове туристи - от семейства и двойки до празнични групи приятели. Не забравяйте да опаковате елегантния си бански и широкопола шапка за дните на плажа и удобното спално бельо за вечерните вечери на открито и се пригответе да се отпуснете в олицетворението на рая.

Стаите
Хотелът разполага с 67 помещения за настаняване, включително апартаменти на брега на морето, частни вили и четири нови жилища на брега на океана за пълно и абсолютно уединение. Разполагащи с принадлежности за баня от Acqua di Parma, спа халати и чехли, дъждовни душове и специално обслужване от иконом, помещенията за настаняване глезят престоя ви. Земните тонове - кремави, кафяви и зелени като джунглата - са в изобилие в стаите и се преливат в рая отвъд тях, който се разкрива от плъзгащите се стъклени врати от пода до тавана. Докато обслужването на шезлонгите в плажния клуб на място е незабравимо преживяване, гостите на луксозните вили ще се изкушат да се скрият до собствения си частен басейн, пиейки ром с пресен сок от маракуя. Това е така, освен ако не се наложи да се откъснете от слънчевите лъчи, за да отидете на закрито и да се насладите на гигантската (сериозно, гигантска) свободностояща вана, заобиколена от три страни със стъклени стени и с изглед към частна, пищна градина - допълнена с личен открит душ.
”Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana””Eden Roc Cap Cana”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Северна Америка - Доминиканска Република - Пунта Кана

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Cobblers Cove

  Бриджтаун

  Разгледай

  Le Barthélemy Hotel & Spa

  Густавия

  Разгледай

  Rosewood Baha Mar

  Насау

  Разгледай