+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
За всички, които търсят истински дизайнерски и луксозен престой, се насочете към El Fenn. Открит през 2004 г. от Ванеса Брансън, сестра на Ричард и предприемач, хотелът се разраства през десетилетията и се превръща в безспорно най-личното място за отдих в града, разположено на самия край на медината. Може да е магнит за светските среди (особено за тези, които са свързани със света на изкуството и модата), но El Fenn носи статута си леко, като акцентът е по-скоро върху бохемския комфорт, отколкото върху нещо по-бляскаво.
Започваме с невероятно красивия интериор - защото откъде другаде да започнем? - Буйният цветен калейдоскоп на Ел Фен някак си успява да успокои, а не да дразни, а всяка индивидуално проектирана стая е изпълнена с възхитителни, привличащи вниманието детайли. Ето някои от тях: медна вана, ръчно ушити подови настилки от камилска кожа, открит душ и пламтяща камина, когато в пустинния климат температурите паднат вечер. Тук се намирате в самия център на събитието и нямате желание да си тръгвате, като се има предвид всичко, което се предлага в пълните с бугенвилия дворове на El Fenn: три басейна, спа център, площадка за йога, безкрайни кътчета за четене на книги и истински бутик от световна класа, в който се продава всичко - от стъклени изделия до чехли, изработени от най-добрите местни занаятчии.
Храната тук също е превъзходна: обедното меню предлага селекция от пет сезонни марокански салати, които са сезонни и апетитно свежи, а вечер можете да хапнете леки като перо равиоли с гъби от Атласките планини или прясна риба, изпечена на скара с местни подправки и разбира се един или два коктейла от облицования с мрамор бар. Седейки под навесите на покрива на един от цветните павилиони, докато се носят трепетните звуци на призива за молитва, а светлините на града блестят отвъд, това е частица от уникалната мароканска магия.
”El Fenn””El Fenn””El Fenn””El Fenn””El Fenn””El Fenn””El Fenn””El Fenn””El Fenn””El Fenn””El Fenn””El Fenn”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - Мароко - Маракеш

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай