+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

В Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa ви очаква спокойствие, особено за тези, които искат да се отпуснат в спа център от световна класа. Курортът предлага класове по йога, водени от експерти, акупунктура, вендузи и рефлексотерапия. На всички тези процедури е най-добре да се насладите с партньора си. Резервирайте предварително частен сеанс чрез програмата за гостуващи терапевти, в която участват най-добрите лечители от цял свят, за да предложат дарбите си на гостите. Курортът може също така да организира романтична екскурзия с платноходка - от малка бърза лодка до по-луксозна яхта. Други уникални дейности включват частна фотосесия с хидроплан и уникалната възможност да участвате в храненето на малки костенурки.

Курортът предлага много разнообразни дейности, като каякинг при изгрев слънце, гмуркане с шнорхел и стендъп падъл борд, както и клас по кросфит, който се провежда три пъти седмично, ако сте склонни да се поизпотите по време на ваканцията. Други безплатни услуги включват достъп до тенис кортове, тераса с инфинити басейн и девствени плажове, обслужвани от внимателен персонал. Разбира се, ако сватбата все още не се е състояла, това е идеалното място за сключване на брак, като големият ви ден ще бъде оформен на фона на ослепителния Индийски океан.

На кого ще се хареса: Двойки, които търсят луксозно, релаксиращо бягство от ежедневието.

Звездни удобства: Йога за ума, тялото и духа с експертни напътствия

Какво да не пропуснете: Изящна индийска кухня Baraabaru в прекрасна обстановка в лагуната

”Four Seasons Resort Maldives at Kuda””Four Seasons Resort Maldives at Kuda””Four Seasons Resort Maldives at Kuda””Four Seasons Resort Maldives at Kuda””Four Seasons Resort Maldives at Kuda”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Азия - Малдиви - Мале

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Приключение със сламени шапки - Виетнам и Камбоджа- Есен 2024

  12 дни / 10 нощувки

  Ханой, Сайгон, Сием Реап, Да Нанг, Хой Ан, Ха Лонг

  Разгледай

  Нова година на Малдивите

  10 дни / 7 нощувки

  Мале

  Разгледай

  Китай, Хонг Конг, Макао и остров Лантау - Драконите на изтока

  13 дни / 10 нощувки

  Хонг Конг, Шанхай, Лоян, Сиян, Пекин

  Разгледай