+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Остров Silhouette e разположен на 20км северозападно от основния остров Махе. Той е трети по големина гранитен остров.

Едва 20кв.км се населяват от 200 човека, който са основно работещи на острова.

Историята на острова започва през далечната 1609г, когато кораб и екипаь на английска източно индийска компания не го открива и акустира.Силует е посетен от Чарлс Огер, който взима позицията и управялва от името на краля на Франция през 28 ануари 1771г. Открити са гробове на хора от арабски произход, които доказват по-ранното обитание на острова.
По-късно, през средата на 19в острова става собственост на фамилията Дъбан, чийто произход бил френски, но до 1830г били на териоторията на о. Мавриций. Фамилията Дъбан била отговорна за развитието на плантации на острова.
Построен е мавзолей, която наподобява Меделин в Париж.
Ерата на Дъбан е била в своя край която Хенри Дъбан продава острова на френска организация.
След като правителството на Сейшелите закупува сотрова през 1983г е посртоен малък хотел.
На по-късен етап Хилтън купува този хотел и го превръща в Hilton Labriz.
Къщата, в която са живели фамилията Дъбан и до ден днешен е запазена, функционира като музей и в нея се съхраняват много снимки и мебели в оригинал.


Остров Silhouette е магичен! Той е изпълнен с гранитни скали, джунгли и девствени гори, долини и криволичещи реки - в по-голямата си част е див, като само малка част от острова е населена. Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa е  резорт с богата история десетилетия назад, с уникална плажна ивица, проектиран в семпъл островен стил. Вилите, разположени на брега на морето или във вътрешността, са с големи размери и обзаведени с нотки креолския стил. Хотелът разполага с разнообразни възможности за забавление и атракции, чиито предимства се коренят в местоположението.

Самият остров е основното притегателно място тук. Дивата природа и обширният пейзаж на Silhouette са впечатляващи. 93% от острова е защитена земя.
”Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa””Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - Сейшели - Сейшели

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай