+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Възстановете баланса на тялото и ума, освободете се от болежките, тревогите си и стреса в Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistik Spa, Koh Samui - Тайланд, с Луксутур.
На островно време

Ганеша, оня добродушен хиндуистки бог с глава на слон, покровител на новите начинания, поздравява лично всеки гост на влизане в Kamalaya. Даже най-каталясалите след дългия презокеански полет не успяват да устоят на завладяващото усещане за омиротворение, докато отпиват чая за „добре дошли“ под смирения поглед на Буда в лобито на този легендарен ритрийт център.

Уелнес оазисът Kamalaya – един от най-красивите в Тайланд, е създаден преди 20 г. Той е рожба на бивш монах (настоящ търговец на източно изкуство), вдъхновен от близка древна пещера, която била използвана някога от будистки отшелници за молитви и медитации. Тази пещера е еманация на холистичните ритрийти в Kamalaya – стаите и вилите са сгушени сред гранитни скали, езерца и водопади в пищна дъждовна гора, където растат поне 40 диви лековити билки.

Разположението на уелнес центъра е повече от възхитително. Има ги, разбира се, обичайните сауни и парни бани (една се намира именно в пещера), студиата за Пилатес и фитнес, йога павилионите и т.н., но онова, което прави Kamalaya изключителен по един триумфиращ начин, е разнообразието от холистични програми, комбинирани със завидна експертност. Китайска традиционна медицина, древни японски, тайландски и Аюрведа практики,„прозаична“ западна диагностика и модерна апаратура се съчетават хармонично, за да се постигне оптимален възстановителен ефект при възстановяването на баланса и освобождаването на тялото и ума от болежките, тревогите и стреса.

Ако останете тук за седмица, във всекидневния ви режим ще бъдат включени широдара и рейки техники, дълбоки абдоминални тао масажи и chi nei sang, които да отключат застоялата ви жизнена енергия чи. Персонален ментор ще ви насочва в активностите и процедурите. Терапевти, обучени не само в индийските и азиатските духовни практики, но и в западната клинична психология ще следят внимателно процеса на цялостното ви подобряване. Ще ви помагат да се разделите с токсичните навици и остарелите поведенчески модели, за да разрешите скритите си вътрешни конфликти. Груповите сесии по тай чи и йога, насочваните медитации и дихателни упражнения, водени от гостуващи специалисти – от кранио-сакрални терапевти до лечители с пеещи тибетски купи – трасират пътя към вашето осъзнаване и цялостно възраждане. Но то е само началото – режимът на самоусъвършенстване никога не свършва. 

Като говорим за режим, хранителният тук е обмислен и реализиран до съвършенство – поднасяните в Kamalaya ястия си струват пътя насам сами по себе си. В основния ресторант Soma (храна на боговете - на санскрит) ще ви разкрият неподозираните висоти на азиатската храна. Салати с цветове от бананови палми, блюда с кокос и джинджифил, с батати и фурми, с водорасли нори и сусам, примесени с непознати аромати и треви, ще оставят на върха на небцето ви незабравима вкусова експлозия.

Стаите са едновременно елегантни и непретенциозни по един изтънчен начин – само естествени материали, камък и тиково дърво, гледки към океана и ухания от буйната растителност наоколо.

Kamalaya е спа дестинация сам по себе си, но също така и великолепен хотел с атмосфера на задушевност и висок професионализъм.

”Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistik Spa, Koh Samui - Тайланд””Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistik Spa, Koh Samui - Тайланд””Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistik Spa, Koh Samui - Тайланд””Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistik Spa, Koh Samui - Тайланд””Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistik Spa, Koh Samui - Тайланд””Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistik Spa, Koh Samui - Тайланд””Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistik Spa, Koh Samui - Тайланд”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Азия - Тайланд - Ко Самуи

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  The Peninsula Istanbul

  Истанбул

  Разгледай

  Ciragan Palace Kempinski

  Истанбул

  Разгледай

  Maxx Royal Bodrum

  Бодрум

  Разгледай