+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
В най-възхвалявания хотел на острова хората се стичат, за да се възхитят на гледката към кобалтовия прибой, но също така и на доброто отношение от страна на персонала. Друга атракция е и бара на покрива, предназначен само за възрастни.
Това място на северното крайбрежие е в близост до крайбрежния град Grand Baie, където освен лодки и барове, има какво да америте още. Тук е една от най-добрите гастрономически кухни на острова, има първокласен детски клуб и уелнес, които внасят на острова голяма доза слънчево забавление с много чар.
Архитектът Жан-Франсоа Адам черпи вдъхновение от здравите галеони, които са оформяли гледките на неговата младост и LUX* Grand Baie се извисява над белите пясъци. Високият 4 метра таван, подпрян от гигантски стоманени греди и дървени греди от дървото балау, е централната точка на хотела. 86-те джуниър суита, всички с еднакви размери, са светли и метрополитни, с черни врати в стил "Критъл" и изчистени бели линии на дизайнерката Кели Хоппен. 
Започнете деня си с урок по спининг в монохромната фитнес зала или с бягане по лекоатлетическата писта на покрива, а след това се подкрепете с омлет със спирулина или смути от конопено семе. Следобедите може да прекарате в плуване под ритмите на диджея край басейна или в спа центъра за маникюр от маникюриста Bastien Gonzalez. Вечерта най-горещото място е в Ai Kisu, където посетителите се наслаждават на дегустационни менюта със соев сос и най-хрупкавата патица, преди да се преместят в нощния клуб в съседство. Тук блясъкът на диско топките се изпреварва само от роклите.
”LUX* Grand Baie Resort & Residences””LUX* Grand Baie Resort & Residences””LUX* Grand Baie Resort & Residences””LUX* Grand Baie Resort & Residences””LUX* Grand Baie Resort & Residences””LUX* Grand Baie Resort & Residences””LUX* Grand Baie Resort & Residences”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - остров Mавриций - Порт Луи

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай