+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Ако трябва да съставите списък на най-легендарните хотели в света, La Mamounia ще заеме челно място в него. Истинска забележителност, просторното имение, разположено в рамките на имперските стени на града, е създадено за първи път през 1923 г. и през десетилетията е било домакин на умопомрачителен брой известни гости - всички от Чарли Чаплин до Мик Джагър са полагали глава върху меките му чаршафи, а Уинстън Чърчил веднъж нарече хотела „един от най-добрите, които някога съм ползвал“. Наистина добра препоръка.
Въпреки това La Mamounia никога не е искала да почива на лаврите си. Макар че хотелът все още запазва старинния си чар - интериорът му е визуално пиршество от ослепителни, естествено осветени дворове, покрити с плочки, и по-настроени, приглушени пространства с лакирано дърво, блестящо в светлината на свещниците - реновирането отгоре-надолу през 2020 г. от Jouin Manku му вдъхва нов живот. Не само, че великолепните декоративни елементи са леко освежени, за да влязат в 21-ви век, но и вече впечатляващото предлагане на ресторанти и удобства се е разширило още повече. Има два нови ресторанта, предлагащи италиански и паназиатски ястия, под ръководството на легендарния френски шеф-готвач Жан-Жорж Вонгерихтен. Междувременно известният бар Churchill, в който сякаш се връщаме назад във времето към разцвета на Маракеш в средата на миналия век, е превърнат в интимна обстановка за шампанско и хайвер.
Разнообразието от дейности в стените на La Mamounia е почти ненадминато - има плувен басейн с олимпийски размери, тенис кортове, спиращ дъха разкошен спа комплекс, кино и умопомрачителния ресторант Le Marocain, който се помещава в собствена риада на територията на хотела. Но това, което му придава уникална магия, е гостоприемството. Всеки от около 600-те служители на хотела е толкова любезен и успява да направи колосалния мащаб на мястото някак интимен. Не е нужно много време, за да осъзнаете, че La Mamounia не случайно е останал един от най-престижните хотели в света.
”La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia””La Mamounia”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - Мароко - Маракеш

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай

  El Fenn

  Маракеш

  Разгледай