+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Пристигайки в Mandarin Oriental Marrakech, първото нещо, което ще ви накара да настръхнете, е мащабът. В град, в който много хотели биха могли да претендират за най-големите и най-смелите, мащабът на комплекса, който бе открит през 2015 г. като по-елегантна и съвременна алтернатива на гранд-хотелите в града, е забележителност сам по себе си. Когато преминете през централния атриум със стъклени стени и излезете на обширната панорамна тераса, озеленените градини, басейните и маслиновите горички сякаш се простират докъдето погледът ви стига, оформяйки гледка като от картичка към Атласките планини, чиито леко заснежени върхове са преплетени с възглавници от хоризонтални облаци.
Макар че оформлението и някои от най-фините архитектурни детайли отдават почит на мароканските традиции, цялостният акцент тук е поставен върху новото. Всички 54 вили могат да претендират за най-луксозните в града. Прекрачете прага на дървените врати и ще откриете своя частен рай - плувен басейн и джакузи, открити кътове за отдих, кралски легла, покрити с чисто бяло спално бельо, огромна баня и гардеробна зона с личен хамам. С всички високотехнологични елементи, които можете да очаквате от наскоро построен хотел от този калибър, можете с удоволствие да поръчате рум сървис на вашия личен смартфон и да не излизате.
Но тогава ще пропуснете обширния спа център, вдъхновен от андалуския стил, и модерния фитнес център - сутрешните уроци по йога, заобиколени от пищни, ароматни градини, са задължителни. Или пък приятно разнообразния избор от предлагани храни, включително китайски ресторант от екипа на Hakkasan, който предлага първокласен дим сум и пържени в уок бодливи омари. Все пак има достатъчно количество тажин, което можете да изядете след няколко дни в Мароко. И макар че се намира на 15 минути път с кола от медината, ако успеете да се откъснете, през целия ден има безплатен автобус, който превозва гостите до и от центъра на града. Наистина най-доброто от двата свята.
”Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech””Mandarin Oriental Marrakech”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - Мароко - Маракеш

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  El Fenn

  Маракеш

  Разгледай