+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
За разлика от някои подобни курорти, тук не търсете ежедневен списък с групови занимания по йога или приготвяне на коктейли. По-скоро се отдайте на възстановяване и презареждане, скрити в просторните вили с басейни и градини изпълнени с калии и франджипани.

Бивш курорт на Taj, той е преименуван на Maradiva през 2009 г., а през 2017 г. е преоборудван с елегантни тапети Hermes и блестящи подове от тиково дърво. Просторната дневна зона води до тераса с настилка, където сутрешното потапяне в басейна е последвано от току-що нарязани плодове и палачинки. Вечерта Teppanyaki сервира шанхайски нудъли, приготвени на жар пред очите на посетителите - удоволствие за по-младите гости.
Завършете вечерта с разходка по плажа до мястото с лирично име Флик и Флак, където се образуват опашки пред павилионите за малиновочервени парата (вид плосък индийски хляб), а мавританският рап звучи от партита с ром край брега. Дните са лесни - гмуркане с шнорхел из рифа, за да видите танцуващи риби дама или с възстановителен масаж в спа павилионите в стил пагода. Някои курорти могат да прекалят с броя на предлаганите ежедневни дейности, развлечения и групови забавления, но Maradiva доказва, че понякога по-малкото наистина е повече.
”Maradiva Villas Resort & Spa””Maradiva Villas Resort & Spa””Maradiva Villas Resort & Spa””Maradiva Villas Resort & Spa””Maradiva Villas Resort & Spa””Maradiva Villas Resort & Spa””Maradiva Villas Resort & Spa””Maradiva Villas Resort & Spa””Maradiva Villas Resort & Spa”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - остров Mавриций - Порт Луи

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай