+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

На около 30км северно от основния остров Махе, Ile du Nord или North Island се радва на абсолютно уединение.
Това е първият сейшелиски остров, на който официално е регистрирано акустиране на моряшки кораб. Експедицията се е състояла през 1609г, съпровождана от капитан Sharpeigh /Шарпей/ и екипажа му на английска източноиндийска компания. Тогава те откриват , че на острова има голяма популация на сухоземни костенурки.

Острова останал необитаем както повечет от сейшелския архипелаг.Между 1826г. и 1970г. North Island бил собственост на семейство Бофонд от о.Рейнион. В този период острова е бил територия с насаждения и плантации с плодове и подправки. Освен това са се произвеждали тор, рибено масло и копра. След като пазара на копра се сринал през 70те години на миналия век, плантациите били продадени и острова отново останал див.

Нова страница в историята се отваря през 1997г., когато е закупен с мисията да се превърне в едно невероятно скрито, уединено и луксозно кътче в индиския океан.

Белите плажове с фин пясък, богатата растителност, кокосовите палми, гранитните камъни са част от едно невероятно приключение, което очаква своя посетител и оставя спомен завинаги!

Естествената и дива красота на острова ще докосне всеки посетил този остров.

”NORTH ISLAND, A LUXURY COLLECTION RESORT””NORTH ISLAND, A LUXURY COLLECTION RESORT””NORTH ISLAND, A LUXURY COLLECTION RESORT””NORTH ISLAND, A LUXURY COLLECTION RESORT””NORTH ISLAND, A LUXURY COLLECTION RESORT”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - Сейшели - Сейшели

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай