+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Най-новото попълнение на постоянно разрастващата се хотелска сцена в Маракеш, Nobu Hotel Marrakech, прави нещата по малко по-различен начин. На първо място, той се намира в квартал Хивернаж: все още само на 15 минути пеша от медината, но с по-светско, космополитно усещане благодарение на луксозните нощни клубове, които са разположени по близките булеварди, и горещите точки (като задължителния за посещение ресторант за ориенталски танци Comptoir Darna), които са популярни както сред местните жители, така и сред посетителите.
Архитектурата на хотела:
Тук няма да откриете типичните за мароканската архитектура от миналите векове нотки - или поне те са вплетени по-незабележимо. Достатъчно е да вземете поразителния екстериор на сградата с нейните елегантни извити повърхности и стоманени решетки, които внимателно водят погледа ви нагоре към перлата в короната на хотела: бара, ресторанта и басейна на покрива.
С бърз асансьор ще се изкачите до една от най-впечатляващите гледки в града, от 360-градусова тераса на покрива, където можете да пиете коктейли, да се насладите на лежерна вечеря с морски дарове лингуине или октопод на скара във фурна Josper, или просто да прекарате сутринта, лежейки край басейна. (Това е навременно напомняне, че Маракеш е чудесно място за бягство и през зимата за тези, които търсят малко слънце.) Разбира се, това не би бил хотел Nobu без характерния за марката ресторант и всички класически ястия - черна треска с мисо, сашими в нов стил, темпура от скариди - ще намерите в менюто на ресторанта на приземния етаж, където атмосферата е по-близка до естетиката на Nobu като цяло. 
Стаите са елегантни и просторни, с всички очаквани петзвездни удобства и минималистични намеци за местната среда, а дълбоко под сградата се намира незабравим, обширен спа комплекс със закрит басейн, хамами, покрити с блестящи мозайки, наподобяващи скъпоценни камъни, и процедури, които обхващат японските и мароканските уелнес традиции. Партито по случай откриването на хотела по-рано тази година привлече по-млада, по-космополитна международна публика, отколкото обикновено се среща в някой от гранд-хотелите на града. Така че, ако търсите лукс, но все пак искате да се забавлявате в град, който се гордее с впечатляващо оживен нощен живот, то Nobu Marrakech е почти невъзможно да бъде победен.
”Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech””Nobu Hotel Marrakech”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - Мароко - Маракеш

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай