+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
С мъркащите си суперавтомобили с мавритански табели и изисканите си семейства в скъпи костюми на Vilebrequin, този легендарен курорт е мястото, където 60 години след откриването му все още се стичат добре осигурените хора. Построен през 1975 г. от Сол Керцнер, хотелът със 142 апартамента на източния бряг се е превърнал от рай за младоженци и предпочитан за семейства с деца. През 2017 г. апартаментите са преоборудвани с мебели по поръчка от средата на миналия век, а общите пространства са базирани на архитектурата на традиционните захарни фабрики, за да просторни и светли.
Фитнесът е на преден план тук. На разположение на гостите са тенис професионалистът Nicolas, който дава уроци (резервирайте предварително), елегантен СПА център и фреш бар, в който се приготвят смутита от акай. Храната обаче е по-скоро обилна, отколкото диетична. Закуската предлага както бананов пудинг със семена от чиа, така и планини от сирената Pont Leveque и грюер. Ресторант Prime сервира невероятно вкусни пържоли, а в ресторантът за азиатски фюжън поднасят изкусно приготвени хапки от жълтоопашат жак (японски кехлибарен жак) с халапеньо върху поръчкови съдове Bernardin.
Семействата могат да подренват под навеси от лапис през деня на главния плаж. Скритият залив от другата страна предлага безветрени води за деца и гребци.  Дълбокотъканен масаж в покрития спа център след това ще възстанови напълно мускулите и тялото ви.
”One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran””One&Only Le Saint Géran”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - остров Mавриций - Порт Луи

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай