+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Този величествен хотел е включен в нашия Златен списък на най-добрите хотели в света за 2023 г.
Във време, в което луксозните хотели сякаш ограничават малките неща, които смятат, че гостите няма да забележат, One & Only Royal Mirage остава неизменно последователен. От дребните детайли в стаите като свежи цветя и грижовни удобства като хлдни свежи плодове край басейна и услуга за почистване на слънчеви очила - всичко това допринася за приятно усещане и за разкош. Влезте в мраморното фоайе под звуците на гонг за посрещане, където интуитивният персонал възприема всяка ваша нужда, без да е досаден или натрапчив.
Оригиналният дворец е открит през 1998 г. на брега на плажа Джумейра в емирството. Тогава неговите традиционни куполи и арки елегантно превъзхождат съседните плажни резиденции на управляващото семейство. Въпреки че площта на двореца се е увеличила, включвайки Arabian Court и Residence & Spa, в него се усеща присъщо пространство и уединение, за което несъмнено спомагат 65 акра грижливо поддържани зелени площи. Не е изненадващо, че голф количките са превозните средства, които спестяват на облечените в Loro Piana гости да правят твърде много крачки до осемте ресторанта, два от които са ръководени от шеф-готвача Мауро Колагреко, носител на три Мишлен звезди. На фона на показните претенденти за короната на Дубай, One&Only Royal Mirage, Dubai, просто доминира.
”One&Only Royal Mirage””One&Only Royal Mirage””One&Only Royal Mirage””One&Only Royal Mirage””One&Only Royal Mirage””One&Only Royal Mirage””One&Only Royal Mirage””One&Only Royal Mirage””One&Only Royal Mirage”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Близък изток - Дубай - Дубай

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Дубай Марина

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  Дубай - Магията на Ориента

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  One&Only The Palm

  Дубай

  Разгледай