+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
One&Only The Palm е усамотено убежище на Палм Джумейра и е подходящ за романтично бягство. Изящната андалуска архитектура напомня за Алхамбра в Гренада с деликатни дърворезби, алеи с колонади и трептящи фенери в поддържаната територия. Стаите за гости, започващи от 700 квадратни метра, са сред най-големите в Дубай, с огромни мраморни бани и обширни тераси с изглед към морето. Разположени само на няколко крачки от пясъка, апартаментите с частен басейн са идеален избор за двойки, докато семействата ще се чувстват като у дома си във вилите с две спални на брега на морето, снабдени със специално назначен домакин.
Прекарайте деня в релаксация край сапфирения плувен басейн - където климатизираните кабини предлагат минибар, шезлонги и душове на открито. За пълно удоволствие за двама резервирайте хамам за двойки в Ориенталския апартамент в спа центъра Guerlain. Ресторантите са от световна класа и там се предлагат ястия с любезното съдействие на френския кулинарен майстор Яник Алено. Неговият едноименен ресторант Stay by Yannick Alléno е един от двата ресторанта, удостоени с две звезди "Мишлен" във встъпителния гид на Дубай. Той ръководи и менюто на по-непринудения 101 Dining Lounge and Bar, където можете да акостирате с яхтата си в частното пристанище, докато се храните с най-пресните морски дарове.
”One&Only The Palm””One&Only The Palm””One&Only The Palm””One&Only The Palm””One&Only The Palm””One&Only The Palm””One&Only The Palm””One&Only The Palm””One&Only The Palm””One&Only The Palm”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Близък изток - Дубай - Дубай

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Дубай Марина

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  Дубай - Магията на Ориента

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  The St. Regis Downtown, Dubai

  Дубай

  Разгледай