+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Тайлансдки прелести в Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi. Всички очаквания от този прелестен хотел на брега на ласкавото Андаманско море, не само ще се изпълнят до края на ваканцията ви, но и ще бъдат надминати.

Първото впечатление не лъже – всички очаквания от този прелестен хотел в тайландската провинция Краби, на брега на ласкавото Андаманско море, не само ще се изпълнят до края на ваканцията ви, но и ще бъдат надминати.

Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve безсъмнено е един от най-ексклузивните хотели на Азия, което личи от многобройните му награди. Лобито на ризорта, конструирано като будистки храм, просторните вили с веранди, частни басейни и външни бани, стените на вътрешните дворове с цвят на патладжан – всички детайли са образец на архитектурно изящество. Към това добавете оригинални предмети на изкуството от епохата Лана, високи тавани, щедри декорации от дърво и камък, обилие от скъп текстил и възглавници, изумителни като дизайн осветителни тела, 4-метрови легла, в които можеш да се изгубиш...

Най-пленителният фон обаче са белите пясъци и изумрудените морски пейзажи, както и невероятните скални образувания, издигащи се от водата в залива. Знаете ги тия причудливи острови с форми на обърнати конуси или стръмни куполи – виждали сте ги заснети в куп филми, като почнем от „Плажът“ с Лео ди Каприо и стигнем до поредицата за Джеймс Бонд.

Ко Пи Пи е един от най-известните природни резервати на Тайланд и е точно под носа ви в Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve. Дотам се стига с моторна лодка, а още по-близо е красивият остров Хонг, където ще ви откарат с дълга дървена ладия. Ако искате да изкарате деня в забрава из уединените му плажове, вземете и кошница с храна за из път. Освен пикника, консиержът на хотела ще уреди с радост и екскурзията ви до т.нар. Тигрова пещера (едно от най-тачените места за поклонение на будистите), но само ако сте настроени авантюристично и искате да покорите 1237-те му стъпала.

Край обширния хотелски басейн на две нива персоналът дискретно ще се погрижи по всяко време за нуждите ви, поднасяйки ви ледена вода или плодови шишчета, още преди да сте се сетили, че ги желаете, и ще забърше замъглените ви от плажното масло слънчеви очила...

В уелнес центъра ESPA освен обичайните козметични процедури и масажи (все пак сме в Тайланд), ще намерите впечатляваща серия от медитации, класове по йога и Пилатес с персонален инструктор.  

Уверете се, че ще останете достатъчно дълго, за да изпробвате всички изкусителни възможности за вкусно хапване в ризорта. Fine dining в средиземноморска стилистика ще намерите в ресторант Jampoon, в Sri Trang специалитетите са традиционни и изискани. По-неформална е обстановката в Lae Lay, романтично разположен над водата – тук сервират пресни морски дарове и риба. Леки ястия и евъргрийни отблизо и далеч предлагат в Plai Fah. Винаги може да поръчате храна директно във вилата или пък да поискате да ви поглезят с усамотена маса на пясъка под звездите.  

”Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi - Тайланд””Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi - Тайланд””Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi - Тайланд””Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi - Тайланд””Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi - Тайланд””Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi - Тайланд””Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi - Тайланд””Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi - Тайланд”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Азия - Тайланд - Краби

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Почивка на Малдивите през 2025 г.

  9 дни / 7 нощувки

  Мале

  Разгледай

  Приключение със сламени шапки - Виетнам и Камбоджа- Есен 2024

  12 дни / 10 нощувки

  Ханой, Сайгон, Сием Реап, Да Нанг, Хой Ан, Ха Лонг

  Разгледай

  Нова година на Малдивите

  10 дни / 7 нощувки

  Мале

  Разгледай