+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Разположен в столицата на Бахамските острови Насау, Rosewood се гордее, че е най-луксозният хотел в курорта Baha Mar. Той разполага с един от най-добрите ресторанти в столицата - Café Boulud, ръководен от световноизвестния шеф-готвач Daniel Boulud, където можете да намерите вечеря с трюфели от световна класа. Не е необходимо обаче да сте запознати с кралските готвачи, за да се насладите на всички удобства на хотела. Прекарайте сутрините на техния изискан частен плаж или участвайте в курс по йога с фламинга. Това място създава усещането, че времето е натиснало бутона за бързо придвижване напред.
Когато излизате извън рамките на курорта, консиержът на Rosewood е ненадминат. Те могат да ви помогнат да изживеете своите мечти за яхта в Олбани за неповторими приключения с шнорхел в защитените рифове, дом на тропически риби и морски костенурки. Макар че отпускането в седалките на яхта е приятно само по себе си, нищо не може да се сравни с хипнотизиращите гледки на живота под водата.
Каквато и да е почивката ви, независимо дали става дума за излежаване на плажа или за изследване на дълбокото синьо море, не може да се сравни с усещането да се върнете в база като Rosewood. Със своите луксозни стаи, перфектно подготвени за вашия комфорт, това е най-доброто място за отдих. Стаите са всичко, което бихте очаквали от петзвезден хотел, оборудвани с изобилие от високотехнологични устройства - от множество плазмени екрани до Bluetooth високоговорители. Апартаментите с изглед към курорта са с центрирани poster beds и разкошен интериор. Представете си старинни гардероби от шлифовано дърво, контрастиращи със столове от светло дърво, украсени с въжета. Стаите са залети с естествена светлина от прозорците на балконите, от които се открива гледка към обсипаните с плодове палми, наподобяващи джунгла. Птиците също пеят сладка приспивна песен.
Хотелът е свършил изключителна работа и по представянето на местната артистична и художествена среда. На площ от 22 000 кв. м са изложени произведения на изкуството от бахамски художници от новата вълна като Melissa Alcena. Бахамският блясък е част от проекта на хотела; той се открива не само по стените му, но и в традиционните му ястия като рибена супа и бисквити, които се предлагат в менюто на рум сервиза за закуска. Не е чудно, че Rosewood Baha Mar играе голяма роля в подпомагането на ежегодния фестивал на кулинарията и изкуствата Baha Mar. Само на Бахамите можете да видите Sting като хедлайнер и след това да се сблъскате с членовете на групата на плажа на Rosewood.
”Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar””Rosewood Baha Mar”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Северна Америка - Бахамите - Насау

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Eden Roc Cap Cana

  Пунта Кана

  Разгледай

  Cobblers Cove

  Бриджтаун

  Разгледай

  Le Barthélemy Hotel & Spa

  Густавия

  Разгледай