+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Още щом видите внушителните входове на Royal Mansour, вградени в стените на имперския град, става ясно, че влизате в различен вид марокански рай. Разположен само на няколко крачки от оживеното сърце на мединтата, но намиращ се в огромен градински оазис до който се стига през впечатляващи бронзови порти и който по някакъв начин ви кара да се чувствате сякаш сте в средата на нищото. Ефектът се засилва, когато след настаняването ви пренесат от сложното великолепие на фоайето в двора към лъкатушещите пешеходни улици, които ви водят до вашия собствен риад.
Може да си помислите, че си проправяте път през някое историческо село. Оказва се обаче, че целият комплекс е поръчан от крал Мохамед VI и е построен за три години от 1200 майстори преди откриването му през 2010 г., което го превръща в ненадмината проява на съвременното мароканско занаятчийство, макар че разкошът на декора и педантичното внимание към детайлите наистина създават усещането за връщане в друга епоха. Във вашия риад - с неговите почти неприлично плюшени легла, покрити с мозайка камини и частна тераса на покрива - ще се почувствате като цар.
След като сте готови да се изгубите в лъкатушещите алеи на хотела, може да се натъкнете на наскоро обновения СПА комплекс (с площ 27 000 квадратни метра и украсен с блестящи бели трасета, той несъмнено е най-добрият в града) или да откриете отвор в градините, който да ви отведе до огромния басейн, ограден от частни кабини. Не е изненадващо, че и предложенията за храна са изключително разнообразни - от мароканската изискана кухня на La Grande Table Marocaine до превъзходната венецианска кухня, предлагана в Sesamo, благодарение на братята Alajmo; калмарите „капучино“ - просто си ги поръчайте - са като от този свят.
”Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour””Royal Mansour”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - Мароко - Маракеш

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай