+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

О.Фелисите е частен остров и разположен на 55км североизточно от международно летище Махе.Множество острови от архипелага заобикалят острова, като сред тях са Пралин и Ладиг. 

20 минутен панорамен трансфер с хеликоптер от Махе или само на 20 мин с бърза лодка от Праслин се стига до остров Фелисите. Този остров е един от най-красивите в архипелага от 155 острова. Огромни гранитни масиви, разположени на белите плажове и моделирани от топлите води на океана.

Six Senses Zil Pasyon заема едва 30% от площа на Фелисите. Резорта разполага с 28 едноспални и 2 двуспални вили, всяка със собствена територияв и басейн. Всяка вила е обгърната от прилежащата природа на острова и с невероятна гледка към плажа и сините нюанси. Той очарова с изискан дизайн, спокойната атмосфера, фантастична кухня, и невероятна природна девственост. Това е един от най-любимите курорти на веригата Six Senses. По отношение на частните островни курорти, този грабва короната заради красота на преживяването.

”SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON””SIX SENSES ZIL PASYON”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - Сейшели - Сейшели

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Кения за ценители! Дати 2025

  11 дни / 8 нощувки

  Найроби, Масай Мара

  Разгледай

  Незабравима Нова година на остров Занзибар

  10 дни / 7 нощувки

  Занзибар Таун

  Разгледай

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай