+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Хотел SEA SENSE. Вашето лято в България.

Сигурно неведнъж сте въздишали по впечатляващи фотографии на екзотични хотели по света. А мечтаният лукс и комфорт са по-близо, отколкото си мислите. Можете да се насладите на екзотичното усещане, за което копнеете тук, на нашето Черноморие.

Кристално синя вода на басейн, гледащ към морето, средиземноморски уют и колорит, хармония от светлина, простор и естествени материи, прецизно съвършенство към всеки детайл…До всичко това можете да се докоснете в бутиковия хотел SEA SENSE в Созопол.

Усещане за изтънченост и стил ще ви покорява на всяка стъпка в този невероятен оазис. Интериорът и екстериорът са проектирани внимателно, с много усет за хармония и създаване на съвършената атмосфера за уютна почивка.

Там, в малкото градче със стария град и новото малко и уютно хотелче – Sea Sense!

Веднъж посетил, човек иска отново да дойде, за да усети спокойствието и пречистващото усещане, такова, непознато до сега. И на  човек му идва ЕЙ така, да пали колата, въртолета или самолета и да кацне точно в Sea Sense!

А хората, работещи в Sea Sense никога не е само просто персонал, а част от това приказно место! Никога не пречат – а напротив, приятно е да има някой, който да се грижи като мила роднина!

ТОВА прави този хотел по различен и уникален !!!!

Просторната белота на помещенията е в деликатен баланс с перфектно подбраните мебели и елементи в интериора – уникална обстановка, излъчваща изискан вкус и финес.

Белите, заоблени стени, предразполагат към отпускащо, медитативно и релаксиращо състояние. Допирът до естествените материали отнема напрежението и зарежда с енергия. Човек се чувства приятно унесен и понесен на крилете на красиви вдъхновения.

Притегателно място е инфинити басейна, впечатляващ като от филм, но напълно реален, приканващ да се потопиш и разтопиш от удоволствие в кристалната вода. Тук наистина времето спира и човек забравя за суетата на света. Всичко съществува само тук и сега, в безкрайна наслада и омая.

”Sea Sense Boutique Hotel””Sea Sense Boutique Hotel””Sea Sense Boutique Hotel””Sea Sense Boutique Hotel””Sea Sense Boutique Hotel””Sea Sense Boutique Hotel””Sea Sense Boutique Hotel””Sea Sense Boutique Hotel”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Европа - България - Созопол

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Anantara Convento di Amalfi Grand Hotel

  Амалфи

  Разгледай

  Grand Hotel Timeo, A Belmond Hotel, Taormina

  Сицилия

  Разгледай

  Borgo Egnazia

  Пулия

  Разгледай