+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Само на 10 минути път корабче по глаките води на океана ще стигнете от Le Touessrok до частния му остров Ilôt Mangénie. Саронгите на Chanel добавят щипка патрициански цвят към земната палитра на острова. Въздухът изпълнен с аромат на печени на барбекю омари. Рисковете тук, на острова, са минимални - да се убодеш на някоя черупка от ракообразни или морси таралеж. Следобедите може да прекарате в скални басейни с чаши охладено Chateau Minuty.
В този традиционен курорт на източното крайбрежие всичко е естествено - маси, изработени от вкаменени дънери от тиково дърво, ратанови мебели и легла. По-хубавите стаи в крилото Frangipani са с безплатни минибарове (по-скоро от стара школа - включват M&Ms и Lays паприка, а не ръчно приготвен зеленчуков чипс :) ).
Най-добри за малки деца и детски колички са (по-евтините) стаи Hibiscus, които водят директно към един от шестте плажа на курорта.
Професионален съвет: тези, които се притесняват от изненадващата слънчева светлина на разсъмване, трябва да поискат затъмняващи щори. На сутринта отворете вратите на спалнята, за да видите как червени, бели и сини пироги се плъзгат по равните води, а рибари търсят в дълбините лефер. 
Има на разположение четири игрища за тенис и две безупречни голф игрища. СПА центърът в стил пагода предлага много добри масажи. В суши ресторанта Kushi опитайте червен групер с мисо терияки, а след това се насладете на чаша Chamarel на скалите в бар Te.
”Shangri-La Le Touessrok””Shangri-La Le Touessrok””Shangri-La Le Touessrok””Shangri-La Le Touessrok””Shangri-La Le Touessrok””Shangri-La Le Touessrok””Shangri-La Le Touessrok””Shangri-La Le Touessrok””Shangri-La Le Touessrok””Shangri-La Le Touessrok”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - остров Mавриций - Порт Луи

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай