+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Единственият курорт, разположен на отдалечения атол Лааму в южната част на Малдивите, е Six Senses, където устойчивостта не е просто модна дума - тя е безпроблемно интегрирана в предлаганите разкошни преживявания. Този рай с екологично съзнание е ангажиран с опазването на морския живот на Малдивите и с обучението на гостите за устойчивост и опазване на околната среда. Морските биолози работят неуморно за опазването на местните скатове манта и морски костенурки, като усилията на комплекса се разгръщат под водата и на сушата. Six Senses Laamu е премахнал пластмасата за еднократна употреба, подкрепя общностни проекти за освобождаване от пластмаса и произвежда шоколад, микрорастения, гъби, плодове и зеленчуци на място. Въведени са и устойчиви риболовни практики в полза на местните рибари.

Въпреки ангажимента си към природния свят, курортът не се скъпи за лукс, като предлага вили над водата с частни басейни и вечери в ресторанти от световна класа, да не говорим за студио за сладолед и шоколад, както и за Chill Bar. В този открит павилион гостите могат да плуват до него след гмуркане с шнорхел за закуски, салати, пици и трудни да им устоиш десерти като шоколадово суфле. Гостите могат също така да се запознаят с вълнуващи водни спортове като гмуркане, ветроходство, наблюдение на излюпване на костенурки и познавателни круизи с делфини по залез слънце, водени от морски биолог. Междувременно двойките могат да се насладят на уникално романтично преживяване с яхта, последвано открито кино и наблюдение на звездите.

На кого ще хареса: Любителите на природата и екологично настроените пътешественици, които търсят луксозно бягство с минимален отпечатък върху околната среда.

Звездни удобства: частен иконом, програми за медитация и уелнес, фокусирани върху диетата, съня и движението.

Какво да не пропуснете: Морският център за еко-обучение в Laamu (SHELL), който е център за морско и природозащитно образование, включващ подводната инициатива на Малдивите (MUI), където се намират изложбена площ, морска лаборатория, кино и детска зона.

”Six Senses Laamu””Six Senses Laamu””Six Senses Laamu””Six Senses Laamu””Six Senses Laamu””Six Senses Laamu”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Азия - Малдиви - Мале

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Приключение със сламени шапки - Виетнам и Камбоджа- Есен 2024

  12 дни / 10 нощувки

  Ханой, Сайгон, Сием Реап, Да Нанг, Хой Ан, Ха Лонг

  Разгледай

  Нова година на Малдивите

  10 дни / 7 нощувки

  Мале

  Разгледай

  Китай, Хонг Конг, Макао и остров Лантау - Драконите на изтока

  13 дни / 10 нощувки

  Хонг Конг, Шанхай, Лоян, Сиян, Пекин

  Разгледай