+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Уединение и спокойствие в Оман с Луксутур!
Six Senses Zighy Bay е изключителен луксозен курорт, разположен на красивия полуостров Мусандам в Оман. Известен с уникалното си и спиращо дъха местоположение, този курорт предлага на гостите си незабравимо преживяване в уединена и спокойна обстановка.
Архитектурата и дизайнът на Six Senses Zighy Bay безпроблемно съчетават традиционни омански елементи с модерни удобства. Курортът разполага с рустикални, но елегантни вили, изработени от естествен камък и традиционни материали, които създават хармонична интеграция с околния пейзаж. Някои вили са разположени на склона на планината, а други са разположени на девствения пясъчен плаж и предлагат зашеметяваща гледка към Оманския залив.
Местата за настаняване в Six Senses Zighy Bay са проектирани така, че да осигуряват максимално уединение, комфорт и лукс. Просторните вили разполагат със самостоятелни басейни, външни душове и обширни жилищни площи. Всяка вила е красиво декорирана с местни акценти, което осигурява усещане за спокойствие и ведрина.
Храненето в Six Senses Zighy Bay е кулинарно пътешествие с изтънчени вкусове. Курортът предлага редица възможности за хранене, включително ресторанти с авторски менюта, грил на плажа и прекрасни изживявания. Гостите могат да се насладят на превъзходни ястия, вдъхновени от местната оманска кухня, както и на международни специалитети, всички приготвени от пресни местни съставки. Курортът разполага и с впечатляваща винарска изба, която предлага богата селекция от изискани вина.
Six Senses Zighy Bay е известен с множеството си уникални и вълнуващи преживявания. Гостите имат възможност да пристигнат в курорта със стил - с парапланер от върха на планината или с традиционна лодка "дхоу". Курортът предлага широк спектър от дейности -  шнорхелинг, гмуркане, каяк, планинско колоездене и круизи по залез слънце. За по-спокойно преживяване гостите могат да се отдадат на холистични спа процедури, да практикуват йога или просто да се отпуснат на плажа и да се насладят на спиращата дъха природа.
Курортът поставя силен акцент върху устойчивото развитие и екологичните практики. Той се стреми да сведе до минимум въздействието си върху околната среда чрез инициативи като управление на отпадъците, пестене на енергия и подпомагане на местните общности.
Отдаденият и внимателен персонал на Six Senses Zighy Bay гарантира, че нуждите на всеки гост ще бъдат посрещнати с истинска топлота и гостоприемство. Те са запознати с местния район и винаги са на разположение да предоставят препоръки, да организират екскурзии и да съдействат за всякакви искания, като гарантират персонализиран и незабравим престой за всеки посетител.
Six Senses Zighy Bay предлага наистина изключително луксозно изживяване на зашеметяващо и уединено място. Всъщност до него се стига най-лесно от Обединените арабски емирства, но полуостров Мусандам е чудесно място да завършите престоя си в Оман.
”Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)””Six Senses Zighy Bay (Musandam Peninsula)”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Близък изток - Оман - Дибба

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова година в Дубай Марина

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  Дубай Марина

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  Дубай - Магията на Ориента

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай