+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Lana е дългоочакваният дебют на колекцията Dorchester в Близкия изток. Този нов, усамотен хотел с 225 стаи в центъра на Дубай е олицетворение на "анти-блинг" и знак, че Дубай наистина е в състояние да се задържи сред големите световни градове, в които Dorchester Collection вече работи. Този 30-етажен хотел  е проектиран така, че наоколо да са смайващи гледки. На преден план е кръглата марина Marasi Marina, чиито мастилено сини води отразяват светлините на небостъргачите в центъра на Дубай през нощта. Бурдж Халифа, най-високата сграда в света, се издига в облаците точно отвъд. Апартаментите се състоят от спалня, дневна и трапезария, стая за развлечения, кухненски бокс, гардероб и гардеробна зона, както и баня, в която голямата вана е обвита в бял и сиво-жълт мрамор.
Но именно на микроравнище The Lana наистина се отличава: в завивките със 100 % гъши пух, сешоар Dyson Supersonic, отопляемите тоалетни седалки. Спалното бельо е изработено по поръчка от Frette, а матраците са Vispring, предпочитан доставчик на Бъкингамския дворец. Скоро тук ще бъде открит първият спа център на Dior в Дубай. За ресторанта на хотела "Ривиера" Жан Имбер е създал задушевна ода за крайбрежната кухня на Франция и Италия с меню, което пътува от Ла Специя до Сен Тропе, през Портофино, Генуа, Монако и Ница.
”The Lana, Dorchester Collection””The Lana, Dorchester Collection””The Lana, Dorchester Collection””The Lana, Dorchester Collection””The Lana, Dorchester Collection””The Lana, Dorchester Collection””The Lana, Dorchester Collection””The Lana, Dorchester Collection””The Lana, Dorchester Collection””The Lana, Dorchester Collection”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Близък изток - Дубай - Дубай

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Дубай Марина

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  Дубай - Магията на Ориента

  7 дни / 6 нощувки

  Дубай

  Разгледай

  One&Only The Palm

  Дубай

  Разгледай