+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Пригответе се да преоткриете рая на Малдивите, където легендарното обслужване на The Ritz-Carlton е на висота, а вилите над водата са невероятно красиви. Всяка вила се отличава с красива модерна архитектура, която разкрива впечатляващи гледки към блестящите води на Индийския океан и спокойните плажни заливи. Всяка от тях е обзаведена с мебели от дърво, естествени камъни и следва стилен съвременен облик, като разполага със собствен инфинити басейн и слънчева тераса.

След като излезете от стаята, селището Fari Marina Village предлага великолепен набор от престижни бутици и изискани заведения за хранене. Седем невероятни ресторанта и бара предлагат вкусове от цял свят, включително южноиталианска кухня, кантонски изкушения и традиционни малдивски вкусове. Освен тези удоволствия можете да се включите и в завладяващи културни семинари, които ви позволяват да се потопите по-дълбоко в чудесата на Малдивите. Освен това селището разполага със смайващата арт инсталация на Джеймс Турел и с Центъра за наблюдение на коралите и морската фауна в лагуната Фари, което допълнително увеличава очарованието му.

Гмурнете се с главата напред във вълнуващи водни приключения, като се превърнете в океански рейнджър с Ocean Drone X, изследвайте подводните коралови комплекси по време на Cities Under the Sea Snorkel, участвайте в екологични практики с дейностите на Terra Firma или просто се отпуснете на девствения плаж Grand Sunset Beach.

На кого ще се хареса: Любители на океана, младоженци, лоялни към марката Ritz-Carlton, които ценят постоянството.

Звездни удобства: Вили над водата, услуги на камериер, комплексен фитнес център с професионален тенис корт, предлагащ уроци по тенис.

Какво да не пропуснете: Да наблюдавате как слънцето се потапя в океана на хоризонта под ритмите на Боду-Беру барабани, последвано от завладяваща церемония с факли, отбелязваща прехода от ден към вечер.

”The Ritz-Carlton Maldives, Fari islands””The Ritz-Carlton Maldives, Fari islands””The Ritz-Carlton Maldives, Fari islands””The Ritz-Carlton Maldives, Fari islands””The Ritz-Carlton Maldives, Fari islands””The Ritz-Carlton Maldives, Fari islands””The Ritz-Carlton Maldives, Fari islands”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Азия - Малдиви - Мале

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  The Peninsula Istanbul

  Истанбул

  Разгледай

  Ciragan Palace Kempinski

  Истанбул

  Разгледай

  Maxx Royal Bodrum

  Бодрум

  Разгледай