+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Трудно е да не се влюбиш в спокойното рибарско селище на северното крайбрежие на Мавриций с оживените му барове и улични заведения и красивите рибарски лодки, които се редят по плажовете с палми. В момента в Гранд Бей се намират няколко 4- и 5-звездни курорта, но един от първите, които се появяват, е Веранда Гранд Бей преди 40 години. Четиризвездният бутиков хотел отнов се появява пред света след пълно обновяване, като се фокусира върху креолските корени на острова. В 95-те стаи е застъпен традиционният мавритански стил с мебели от местен ратан, боядисани дървени щори от рафия, осъвременени стени с тапети с палми от френската компания Les Dominotiers.

Уловът на деня се приготвя в ресторант Lazy Lobster заедно с коктейли, като се използват градински съставки, а в ресторант Food Comptoir има споделени маси за колективно хранене.
Тихите кътчета включват La Biblioteque, библиотека снабдена с местни книги, мавритански настолни игри и спа център Seven Colours. Той е създаден на базата на традиционни практики, в които се използват масла от острова. Екскурзиите с катамаран и еднодневните такива ви дават възможност да опитате "вкуса" на острова - от храненето с улична храна до откриването на хиндуистки храмове и  разходка из местните базари.
”Veranda Grand Baie Hotel & Spa””Veranda Grand Baie Hotel & Spa””Veranda Grand Baie Hotel & Spa””Veranda Grand Baie Hotel & Spa””Veranda Grand Baie Hotel & Spa””Veranda Grand Baie Hotel & Spa”

 • детайли по програмата

 • location ДЕСТИНАЦИИ В ПРОГРАМАТА
  • Африка - остров Mавриций - Порт Луи

 • calendar дати и цени
 • цената включва

 • цената не включва

 • Още вълнуващи предложения

  Нова Година 2025 на остров Мавриций - Кътче от Рая

  10 дни / 7 нощувки

  Порт Луи

  Разгледай

  La Mamounia

  Маракеш

  Разгледай

  Mandarin Oriental Marrakech

  Маракеш

  Разгледай