+35924650565, +359890343459

Израел

Върнете се назад във времето, разгледайте места, описани в Библията. Вижте света, такъв, какъвто е бил! Голямо разнообразие от програми за Израел и Йордания с екскурзовод на български език и сертификат за Хаджийство за всеки посетил Светите места! Божи гроб, Сион, Гетсимания, Стената на плача, църквата Рождество Христово, Йерихон(най-древният град в света), Каср ал Яхуд(място на Кръщението Христово), Мъртво море, Кумран, Назарет, Голанските възвишения, Хайфа, Кесария Маритима....и много други. 

Часът в Израел e:

Времето в Израел

Екскурзия до Йордания и Израел – с Луксутур есен 2020! 8 дни/7 нощувки на цени от 2230 лева. 7 нощувки със закуски в хотели 3*/4* (1 в Тел Авив или Нетания, 1 в Тверия, 1 в Аман, 1 в Петра, 1 в Акаба, 2 във Витлеем)

Екскурзия до Израел и Йордания с Луксутур! 8 дни/7 нощувки на цени от 2130 лева. Екскурзоводско обслужване на български (или руски език) по целия маршрут в Йордания и Израел.

Екскурзия до Израел от Луксутур! 4 дни / 3 нощувки с включени закуски и вечери на цена от 1148 лева. Водач, придружаващ групата по време на целия престой.

Бюлетин

Абонирай се за нашия бюлетини за да получваш специалните ни оферти директно в пощенската си кутия

Съгласен/а съм да получавам информация от Luxutour

Запознах се с политиката за защита на лични данни на Luxutоur

tui smaylo_logo no_strapline logo-korea BI_AI UAE-BW