+35924650565    sofia@luxutour.com
booking suntrasfers
moto

Оферти

Филтрирайте лесно за желаната от Вас дестинация!

Часът в/във :

Времето в/във :

Тук в пълна хармония си съжителстват ледници и горещи извори, мощни вулкани и водопади, заснежени планини и зелени долини, замрежени от фина мъгла или озарени от ярка дъга. Когато и да я посетите, вие ще откриете един нов свят, изпълнен с невероятни гледки, форми и впечатления. Това е тя - магнетичната Исландия! Обгърната в мистиката на северните народи, Исландия е една от най-интересните страни в Европа. Ако някъде на Стария континент все още има запазена относително девствена природа, то това е именно тук. На територията на острова в пълна хармония си съжителстват ледници и горещи извори, мощни вулкани и водопади, заснежени планини и зелени долини, замрежени от фина мъгла или озарени от ярка дъга. Когато и да посетите Исландия, вие ще откриете един нов свят, изпълнен с невероятни гледки, форми и впечатления. Неслучайно през последните години това е една от най-търсените туристически дестинации в света и сезонът за посещение на острова е целогодишен. A това сме ние - sofia@luxutour.com
2 резултата от общо 2 оферти
ЕКСКУРЗИЯ ДО ИСЛАНДИЯ - СТРАНАТА НА...
Екскурзия до Исландия по маршрут Рейкявик - Златният кръг - Вахтнайокутъл - Южна Исландия - Синята Лагуна с Луксутур 14.05-20.05.2019г.
Цена от € 2170,00
ЕКСКУРЗИЯ ДО ИСЛАНДИЯ „СТУДЕНА И...
Луксутур предлага организирана екскурзия до Исландия (Рейкявик, Златният кръг, Южна Исландия, Синята Лагуна) 24.09-30.09.2019г.
Цена от € 1980,00
dertour fti meier tui no_strapline logo-korea BI_AI

Меню