+35924650565    sofia@luxutour.com
booking suntrasfers
moto

Самолетни билети

Ние сравняваме цените от над 200 различни доставчици, за да получите най-добрата възможна по избраният маршрут. Независимо дали ще изберете нискобюджетна авиокомпания или редовна, ние можем да предложим най-оптималния маршрут и цена. Свържете се с нас на sofia@luxutour.com или +359890343457 и полетете с нас!

Важни препоръки преди полет

  • Ако имате специални изисквания към обслужването по време на полет, моля, уведомете Вашия туристически консултант още при извършване на резервация за полета, за да сте уверени, че сме в състояние да извършим необходимите допълнителни услуги.
  • Ако планирате да превозвате домашни любимци, моля да уведомите Вашия туристически консултант и да изискате внасянето на тази информация още в резервацията Ви за полет.
  • Преди закупуването на билет, препоръчваме да се запознаете с „Общите условия за превоз” – там са описани правилата, по които Вие и Вашият багаж ще бъдете превозени по нашите полети.
  • В срок от 24 часа преди пътуването е наложително да се обадите на Вашия туристически консултант или в Центъра за справки на авиокомпанията, за да проверите има ли настъпили промени в разписанието на полета Ви, за които не сте били уведомени.
  • Преди да тръгнете за летището, проверете още веднъж дали не сте забравили най-важните неща: паспорт или лична карта, визови документи, билет или разпечатка на маршрута Ви, пътническа застраховка, пари.
  • Явявайте се на летището достатъчно време преди полета, за да можете спокойно да се регистрирате и да преминете всички необходими формалности навреме.
  • Минималният срок за явяване за регистрация е различен за различните летища, но нашият съвет е да не рискувате пътуването си и да се явявате за регистрация минимум два часа преди времето за излитане и не по-късно от 55 минути преди полета.
  • Информирайте се предварително за размера на ръчния багаж и за вещите, които не са разрешени за превоз в него – така ще си спестите забавяне и неприятни преживявания при проверките за сигурност.
dertour fti meier tui no_strapline logo-korea BI_AI

Меню