+35924650565, +359890343459

Вашите отзиви топлят нашите сърца

Само част от вашите отзиви за пътуванията ви с нас!

Здравейте, Лили! 

Бих искала да ви благодаря за отношението, вниманието, старанието! Чудесна ни беше почивката на Малдивите. 

Ще следим за в бъдеще и други оферти от вашата агенция! Аз съм ползвала услугите на ваши колеги от други агенции и за първи път оставам толкова доволна! 

Блгодаря за всичко и до скоро!

Поздрави,
Жени
--------------------------------------------------
Спасе, тези дни нямам време за да изкажем благодарността си.
Много сме доволни от Дубай.
Лидия е прекрасна, много приятна дама!

Марина Шехова
--------------------------------------------------
Добро утро, Лидия!
Искам само да отбележа, че екскурзията изцяло оправда мотото си - Дубай - златен блясък и пустинно очарование! - и го преизпълни с твоите обширни познания за арабския свят... умения за общуване и безпогрешен усет за улавяне на Мига и най-вече твоята отдаденост на това, което вършиш и на поверената ти група...
Благодарим ти от сърце!
--------------------------------------------------
Заминах за #CaboVerde с нищожна торбичка очаквания. Връщам се с огромен куфар прекрасни впечатления от един почти непознат свят
 
Освен отличните условия за пълна почивка (имаме и тях да ги гоним в туризма), тюркоазения топъл океан, вкусната кухня с морска храна, останах очарована от местните. Тези млади, стегнати и опънати хора с бели, подредени зъби и кожа с цвят на 60% какаов шоколад са винаги любезни, усмихнати, сърдечни (ех, че респект вдъхват полицаите).
 
Усещаш спокойствието, което ще се опитам да открадна и от утре като за начало, си слагам напомнителна бележка на компютъра с техния девиз - No stress!


-----------------------------------------------
Здравейте, Петър!

Накратко пътуването ни беше разнообразно, интересно и, за щастие, безпроблемно.

А разказно с повече подробности…

Единствено имахме проблем с онлайн плащането на тестовете – не успяхме да го направим с няколко карти и накрая се наложи съпругът ми по спешност да се снабди с карта Revolut, с която вече се получиха нещата.

След това пътуването ни натам мина безаварийно.

За около един час минахме през всички формалности, т.е. чакане на няколко опашки, на летището в Килиманджаро, включително и антигенен тест, въпреки че имахме PCR оттук (всъщност май на всички им беше направен такъв).

Посрещнаха ни от Леопард Турс и за щастие имахме достатъчно време да отидем до Тарангире и да минем набързо през масайско село. Чудесно беше, че кацнахме рано сутринта, защото Тарангире си заслужава посещение за няколко часа.

Лоджът се оказа добро попадение – със съвсем добри условия, нормални цени на напитките (единственото, което сме доплащали и за което можем да споделим впечатления) и изключително отзивчив персонал. Единственият му недостатък е, че е малко по-отдалечен от входа на Нгоронгоро – може би на около 40 минути. Но предвид разликата в цената с останалите предложени варианти, останахме доволни от избора си.

Прекарахме цял ден в Нгоронгоро и видяхме доста животни, включително носорог, макар и отдалеч. Само с леопардите се разминахме.

В Маняра също беше интересно, въпреки, че неотдавна е имало „наводнение“, езерото доста се е разляло и част от пътеките вече са недостъпни. Лъвове по дърветата пък от месеци никой не бил срещал. Но все пак видяхме няколко животинки, които не се намират на останалите две места.

Като цяло останахме доволни от престоя си на континента. Случихме и на добър водач, начетен и интелигентен мъж - Касанда, който ни разказа доста интересни неща и за животните, и за живота.

Летището на Аруша е доста … „необикновено“. Но пристигайки там, ни пое друг представител на Леопард и той съдейства за всичко около полета.

В Занзибар пак ни посрещна човек от Леопрад, но ни остави на шофьор от друга фирма. В писмената информация, която ни даде човекът от Леопард, като ни посрещна, пишеше, че това е фирмата, която оперира от тяхно име на острова. Разбрахме се с Леопард, че с шофьора, на когото ни оставиха, ще направим уговорка за нещата, които искаме да видим на острова.

Решихме да си направим три разходки. Едната беше сутрешно посещение на Мнемба с обяд в The Rock. След няколко дни направихме следобедно посещение до Нунгуи по програма, която ние си измислихме. Много държах да бъдем с онези „най-традиционните“ техни дървени лодки с големите триъгълни платна. Опитаха се да ни разубедят да бъде с моторна лодка, но не успяха и го уредиха все пак. Беше добро приключение. В Нунгуи отидохме до т.нар. “boat factory”, та и там ни показаха и разказаха някои интересни неща. А връщането го съвпаднахме със залеза и така си направихме няколко от класически предлаганите „екскурзии“ в едно. Ходенето до Стоун Таун все пак го оставихме за последния ден преди полета. Добре се получи, защото хем спестихме немалко път, време и пари дотам и обратно (ако го бяхме направили в отделен ден), хем си уплътнихме времето преди късния полет, без да се налага да се мотаем из хотела или да си доплащаме още няколко стотин долара за late check-out, хем си направихме вечеря в Стоун Таун с гледка към залеза.

Всички тези неща ги уговаряхме през шофьора от другата агенция, на когото ни оставиха от Леопард при пристигането ни на острова. С него сме се и разплащали, и съответно не знаем дали всичко е стигнало до Леопард или той е действал самостоятелно.

Относно острова и хотела… Е, Занзибар не е Сейшелите или Малдивите, дори Мавриций не е. А Зури не е Constance или Lily Beach. Но определено смятаме, че направихме правилния избор за хотел. Въпреки че имат някои дребни и не толкова дребни неща за подобряване, имат и някои интересни хрумвания и някои наистина добри попадения. В комбинация и с плажа действително това е мястото! Не сме се обаждали на Вашия приятел Уилям – не ни се наложи за нещо конкретно да го търсим, нямахме и случайна среща с него.

Пътуването ни на обратно също мина добре и дори комфортно, след като успяхме да си сменим местата в първия полет, така че вместо на средната тройка седалки да пътуваме на тройка до прозорец, при това само двамата.

А сега … Реалността здраво ни притисна, но вече ни се пътува отново. Да видим кога и къде…

Още веднъж благодарим за цялото съдействие около пътуването ни!

С пожелания за здраве и успешна работа на целия екип,

Ивайла и Константин

-----------------------------------------------

Здравей, Лили!

Както обещах изпращам линк за теглене с малко снимки от почивката ни на остров Корфу.
Благодарим ти още веднъж за съдействието! Прекарахме чудесна седмица там!
До нови пътувания! :-)
Лидия и Боби

-----------------------------------------------

Здравей Лили,

Пиша този мейл специално, за да ти благодаря, че направи нашите летни екскурзии до Дубай и Доминикана
едно незабравимо преживяване.
Пътуването ни до Дубай беше свързано с рождения ден на дъщеря ми и всичко беше организирала перфектно! Благодарение на теб от хотела имаше изненада - торта, балони, цветя. В ресторанта на Бурж ал Араб също я изненадаха с цветя и торта. Тези мили жестове от твоя страна направиха тържеството ни още по-специално. Защото в чужда държава, някой да ти окаже такова внимание, никак не е без значение за един турист. Пътуването, хотела и всичко останало бяха перфектни. А ние бяхме за 6-ти път там и все благодарение на теб.
Мисля, че няма по-добър организатор на екскурзии до Дубай от Теб!!!! Трябва да завеждаш отдел ОАЕ!
Мъжът ми ми подари екскурзията до Доминикана за моя 50-годишен юбилей! Дестинацията сама по себе си е нещо страхотно, но без една добра организация на пътуването, без правилния избор на хотел и атракции, мисля 
че много неща може да се объркат. Аз съм изключително впечатлена от твоя професионализъм и внимание към детайлите. Ако не беше ти, да ни посъветваш да вземем нощувка в Мадрид, защото летището е много голямо и времето между полетите е кратко, ние наистина нямаше да успеем да направим връзка с чартъра за Доминикана.
Изборът на хотел в Мадрид и в Доминикана беше идеален. Аз празнувах моя юбилей там и отново и за мен имаше много приятна изненада с торта, цветя, екзотични плодове и мило послание. Какво може един турист да иска повече от това???
Лили, благодаря сърдечно за подготовката и осъществяването на нашите пътувания и личното отношение към нас.
Респект към твоя професионализъм!
Специални поздрави и на екипа на фирма "Луксутур"!
С уважение и признателност
Каролина Денева

--------------------------------------------

Привет, Пепи.

Съжалявам, че ми отне толкова време да напиша този имейл.

Още един път, много благодаря за поканата за това вълшебно преживяване в Дубай. Беше повече от прекрасно. Чудесна организация, Лили и Халим бяха невероятни, разбира се, и Татяна. Обслужване на изключително високо ниво, хотели, организираните екскурзии. Просто невероятно изживяване, което ми е трудно да опиша.

Благодаря още един път и нямам търпение за следващото такова.
Адмирации!

П.с.: ще се радвам да ми подшушнете аромата, с който ухаеше програмата ни. :)

Поздрави и усмивки,
Рени

-------------------------------------------

Здравейте.
За нас беше огромно удоволствие да бъдем част от екскурзията до Исландия 01.09-06.09.2021г.
Изказваме нашите благодарности и поздравления към Вашия екип и екскурзоводките Лидия Рашева и Росица Христова.
Благодарим и до нови срещи!

Таня и Живко Жекови - Стара Загора

-------------------------------------------

Благодарим на Луксутур - специално на Лидия и Росица за прекрасното пътешествие!

Поздрави
Мария, Петьо и Петър Вълканови

-------------------------------------------

Скъпи колеги от Luxutour,

Вече обратно в България приемете нашите благодарности и отлични впечатления от организацията на пътуването ни в Исландия.

Всичко беше наистина перфектно!

Специална благодарност на Лидия и на Роси за отношението, реда и професионализма и - разбира се - на Спаска за търпението. На Петър ще намеря начин да му се отблагодаря в края на октомври на Сейшелите:)

Още веднъж - Big Thanks!

Бехар и Масларови, обикновени фенове на Luxutour

:)

-------------------------------------------

Здравейте,

Пишем Ви да споделим, че сме изключително доволни от екскурзията в Рим! Прекарахме си чудесно! Организацията и гида ни (Катя Илиева) бяха страхотни! Беше едно незабравимо пътуване, което с радост ще повторим (оставихме си няколко забележителности за следващия път :) ). Благодарим за всичко и ще се радваме да сме отново ваши клиенти за следващото ни пътуване.
Поздрави,
Гергана и Мартин

-------------------------------------------

Привет, Лили!

Бих искала да дам обратна връзка за почивката ни в Палма де Майорка от 08-15.06.2021г.

Ще започна от голямата въпросителна, която имахме преди да заминем - трябва ли ни негативен PCR тест на влизане в Испания или не?
Оказа се, че ни трябва. Въпреки излязлата информация, че от 07.06.2021г. няма да се изисква такъв тест и възможността да попълним в SpTH, че имаме сертификати, служителите на местните здравни власти проверяваха QR-кода от SpTH и негативния резултат от PCR теста. Не се впечатлиха много-много от сертификатите за ваксинация (от новите бланки), които им подадохме първо.

Хотел Las Arenas e чудесен, много чист и добре поддържан! Персоналът е много отзивчив и любезен и винаги готов да съдейства. В стаите има всичко необходимо, леглата са удобни. Закуската и вечерята са добри и има достатъчно разнообразни предложения.
Гледката от последния етаж при басейна е прекрасна и запомняща се! При следващо наше посещение в Майoрка определено бихме избрали отново този хотел.

Още веднъж, много благодаря за съдействието при организирането на почивката ни!
До нови пътувания!

Поздрави,
Лидия и Борислав

---------------------------------

Здравейте, 

Бих искала да благодаря за прекрасната почивка, която имахме благодарение и на Вас. В прикачения линк съм ви качила снимки, които съм снимала и за вас - различни удобства от хотел Шератон, включително и спа от вътрешната част. Спокойно може да ги използвате. Хотела е прекрасен, обслужването също, храната превъзходна. Единствено близостта до Мале е недостатък заради мръсотията, която достига и до плажната ивица. 

Download link:

https://bit.ly/3f9vXSX


Успех и се надявам отново да пътуваме заедно!

Поздрави,

Кремена Миленкова

----------------------------------

Здравейте, Поли,

преди всичко искам да благодаря за перфектната организация на нашето пътуване, което макар и от втория път, се случи.

Специални благодарности и за съдействието на партньорската ви фирма, много точни, бързи и отзивчиви, нямахме никакви проблеми и грижи от летището до хотела и обратно.

Мястото е прекрасно, както и обслужването, единственият недостатък на нашия престой беше продължителността му 😊, 5 дни са крайно недостатъчни и следващия път ще планираме по-дълга почивка 😊.

Прекарахме си страхотно и се заредихме с положителни емоции и слънчево настроение 🌅🌞🙂.

Пожелавам Ви да сте здрави и много скоро да планираме следващата дестинация 🙏🌍🥰.

Мария Христова,

Mercure Maldives Kooddoo Resort

----------------------------------

Здравейте,

С удоволствие желаем да споделим, че аз и моето семейство си изкарахме страхотно в Дубай. Най-напред желая да благодаря на Вас и екипа Ви за доброто отношение, търпеливост и организираност. Въпреки не леката Ви работа през последната година, с постоянни неясноти, свързани с туризма, сме очаровани от Вашето отношение, отговорно и търпеливо поведение.
Изключително добре мина и цялостната организация пътуване и престой в Дубай, гидът беше страхотен и много добре организиран. Групата, с която пътувахме също беше от много точна. 
Бъдете здрави и продължавайте да работите с хъс и желание.
До нови срещи!
С уважение,
Атанас Радев
---------------------------------- 

Здравейте!

Огромно БЛАГОДАРЯ за прекрасната екскурзия и цялата организация, която беше супер. Всичките седем дни бяха изключително изживяване оставяйки много прекрасни спомени и желание за завръщане :). Хотелът е прекрасен, обслужването, храната и хигиената са на супер ниво. Допълнителните екскурзии наистина допълват цялото приключение, а благодарение на прекрасните Галя и Халим усетихме магията на невероятния Дубай!

Петра Иванова и Стефани Иванова

-------------------------------

Здравейте, пътуването до Дубай беше невероятно, за което много благодаря. Екскурзоводите също бяха много добри и получихме качествено и информирано обслужване. Ако имаме възможност пак бихме използвали Вашите услуги, за да посетим отново подобни невероятни и екзотични дестинации.

Благодаря Ви, още веднъж за прекрасното и незабравимо преживяване! Бъдете здрави, усмихнати и продължавайте да радвате така Вашите клиенти.

Поздрави,

Спасимира и Ангел <3

-------------------------------

Бих искал да препоръчам и да благодаря на Петър и екипа на Luxotour, затова, че осъществиха така дългоочаквания ни меден месец във време, в което е така трудно да се пътува и да се организират екскурзии. Благодарение на тях прекарахме страхотно и незабравимо в Малдивите.

Поздрави!

Александър Стефанов

-------------------------------

Благодарение на Luxutour изкарахме страхотен меден месец в Малдивите. Пътувахме спокойно, без притеснения, а там беше същински рай. Петър се беше погрижил и да получим т.нар. honeymoon комплименти, които надминаха очакванията ни.


Лиляна Бабачева

---------------------------

Здравей, Пепи,

Искам още веднъж да ти благодаря на теб и екипа ти (от мое име и от името на всички пътуващи) за препоръката, пълното сътрудничество, разбиране, перфектната организация и възможността да се насладим на това прекрасно място и да натрупаме много положителни емоции в този момент!

Останете здрави и бъдете много успешни!

В очакване на следващото приключение!

Всичко беше повече от прекрасно!

Поздрави
Ради

---------------------------

Здравейте, Поли! Пиша Ви с благодарност за перфектната организация за нашето пътуване до Малдивите. Страхотна почивка на красиво място. Mercure hotels е приказно място 🙂, въпреки, че нашите приятели Мария и Стефан не успяха да тръгнат с нас ние не се отказахме и си изкарахме супер, явно късмета е на наша страна. Бъдете здрави и нека са щастливи дните!

Поздрави и до следващата почивка!

Калина

---------------------------

Резортът е уникален. Невероятни гледки, дива природа и екзотика. Впечатлени сме от чистотата и приятната атмосфера и обстановка. Вилите са чисто нови, обзаведени в модерен и екзотичен стил. Храната е вкусна и разнообразна. Персоналът е невероятен. Изключително любезни и винаги усмихнати хора. Горещо препоръчваме! Благодарим Ви, че ни съдействахте да изживеем тази емоция. ❤

Жана и Димитър Димитрови

---------------------------

Здравейте.

Всичко е наред. Много ни харесва хотелът, по-хубав е от снимките. Отсега не ни се тръгва. =)

Елена Русева

Pullman Maldives Maamutaa

--------------------------------

Привет, 

Всичко мина окей, острова е перфектен! Мога да кажа, че ми е топ засега от всички, които съм обиколил.

Радва ме това,че не се предлага всеобщо на нашия пазар! Да се надяваме догодина отново да се възползвам от вашите услуги! 

Поздрави,

Драгомир Драганов

Oblu Select at Sangeli

--------------------------------

Здравейте,

Това писмо е израз на благодарността ми към трудът, положен от екипа на Луксутур за осигуряване на прекрасна почивка в това объркано време.

Точно както обещахте, в Дубай ни чакаше осигурен трансфер до хотела. В интерес на истината сме ползвали хотели от веригата Ибис, но този изглеждаше доста добре за 3 звезди. Е, закуска не получихме, въпреки уверенията на персонала, ама явно ранния час и за тях беше труден. Не беше драма - кафе имаше на летището.

За следващите Ви клиенти можете да препоръчате едно ливанско заведение в близост до хотела. Всичко беше много вкусно, а най-много ме спечелиха със задоволяване на каприза ми за сок от манго - нямаха, но взеха от друго заведение.

Пътуването до Куреду също мина без проблем, на летищата /всичките/ ни искаха PCR тестове, а на Мале и QR код.

Бяхте организирали всичко точно и нямахме никаква драма с пристигането на острова.

Там са взети мерки във връзка с вируса - влизането в ресторанта става само с маска и след измерване на температурата.

Островът е доста спокоен, въпреки многото вили и бунгала - повечето бяха празни. То е ясно, че е заради затрудненото пътуване, но за нас това беше бонус.

Най-голямата издънка беше на летището в София, но не от Вас, а от страна на РЗИ, МЗ и тям подобни организации, отчитащи дейност. Слизайки от един и същи самолет, то карантината не се отнасяше за всички?!? Потресаваща дезорганизация. В самолета ни раздадоха декларации, свързани с нормативните изисквания относно епидемията и данни за контакт с лицето.

Служителките от РЗИ обаче казаха, че тия декларации не били в сила от преди 2 месеца. Ти да видиш! Стана един калабалък, в който почти всички пътници буквално избягаха от т.нар. “пропусквателен пункт“. Общо взето станахме свидетели как свободно бяха допуснати неизвестно количество вирусоносители в страната... Това няма нищо общо с вашата агенция, но може да даде шанс на други ваши клиенти да заобиколят наредбите, ако решите да им го кажете.

Ние лично вече си направихме тестове.

Аз отново Ви благодаря, на целият екип на Луксутур, за бързото реализиране на чудесната ваканция!

Професионализмът Ви е за пример и затова Ви пожелавам дълги години с професионални успехи и хиляди доволни клиенти!

Бъдете здрави, мили хора!

С уважение

Гергана

--------------------------------

Здравейте и Честита Нова Година, 

Пътувахме до Дубай с Вас за Нова Година (Договор 2302049), отлична организация, благодаря! 

Искаме персонално да изкажем благодарностите си, относно вашия екскурзовод Лидия Йорданова, за изключителния професионализъм, отговорност, точност и организираност.

Бихме пътували с нея, отново и отново. 

С пожелания за Успешна Година!

Николай Василев и Мария Чанкова

-------------------------------- 

Пътувахме с тази фирма до Дубай. Всичко беше страхотно и на ниво, а водачката ни Алекс е много приятна, организирана, отзивчива! Много лоялни са всички! Бихме Ви се доверили отново!

Елена Колева

--------------------------------

След прекрасните емоции през януари/ февруари 2020г в Аржентина и Бразилия очаквам със същата прекрасна организация и гид Августина някой ден да ме заведете в Чили и Перу. Прекрасни сте! kiss

Мариана Радева

--------------------------------

Изключително съм благодарна на

Luxutour.com, че се намирам на един от малкото останали девствени острови в света

Малко факти : Единствения хотел на острова е Hilton Labriz, който е 100% #plasticfree, питейната вода е от планински извор от най - високия връх на острова.

Лиляна Ангелова

--------------------------------

“Посещението на Kandima Maldives беше за нас повече от почивка и приятно прекарване. Хотелът е разположен на атола Dhaalu, на който има огромна естествено създадена лагуна и обширен тропически остров, който е заобиколен от природа, която ще ви впечатли. До островът се стига за 30 мин. с хидроплан от Мале и на 20 мин. път с лодка. Това е хотел, който ще промени изцяло представите ви за курорт, в който да се отдадете на релакс.

Хотелът ще ви предложи стилна визия с невероятни ресторанти и барове и изобилие от дейности, сред които да избирате. Мястото е създадено с изключително креативна мисъл, за да грабне окото и да впечатли всеки посетител. На това място вие ще срещнете уникална добронамереност и гостоприемност и приятно индивидуално отношение, сякаш вие сте единствения гост, на който персоналът се опитва да осигури всичко необходимо. Удивителното е, че всичко това е съчетано едновременно с най-новите технологии и иновации.”

Антон и Камелия (от Kandima Maldives) ❤️🌸🌞📸

--------------------------------

Едно мечтано от мен пътуване вече приключи 😔 Но спомените, които си създадохме са незабравими и неповторими. Има толкова мигове, които искам да споделя и разкажа, една малка част от тях са тук. Много хора ме попитаха, как сме избрали острова, всъщност изцяло агенцията ни #luxutour се погрижи за избора на острови, на които бяхме. Искам искрено да им благодаря за страхотната ежедневна организация от занимания, която ни бяха направили. Надявам се отново някой ден да се върна там... Luxutour.com 😍😍😍

Христиана Парова (Coco Palm Bodhu Hithi Maldives)

 --------------------------------

"Очаровани сме от прекрасната почивка до Сингапур и Бали, която ни беше организирана! Всичко беше чудесно, без забележки. Местният екскурзовод в Бали беше много мил и ни засипа с много интересни неща, накара ни да се почувстваме като местни и ни потопи в магията на Бали. Заслужаваше си всяка стотинка! Благодарим ви! Препоръчваме с две ръце!!!"

Виктория Милева

 --------------------------------

"Благодаря на Luxutour за цялата организация на пътуването до Бали и Сингапур! Невероятни професионалисти, всичко беше организирано безупречно, в постоянен контакт с клиентите си в търсене на обратна информация, с чудесни препоръки и полезна информация за всичко, което може да се види или направи. Препоръчвам горещо на всички, които искат да получат безупречно организирано пътуване. До нови срещи 😘"

Краси Христова

-------------------------------- 

"Сърдечно препоръчвам! Изключителен екип от коректни професионалисти."

Биляна Димитрова

-------------------------------- 

"Искрени благодарности и на най-добрия водач, Кристи! Страхотен професионалист, беше на линия по всяко време, търпелива, отзивчива, позитивна, винаги усмихната....., просто прекрасен човек! Благодарим ти Крис! ❤ Страхотна си! Доскоро."

Виктория Златева

-------------------------------- 

"Току що си идвам от екскурзията в Мароко и мога да кажа, че съм направо очарована от екскурзоводството на Мишо, от програмата, от съчетанието на посещения на културни забележителности с природа и с време за кафе."

Цветанка Петрова

-------------------------------- 

"Предлагат отлични програми не натоварващи пътешествениците, пълни, спокойни, не на галоп, много добри хотели и екскурзоводи.
Желая им здраве и много бизнес успехи."

Ангел Карагьозов

-------------------------------- 

"Здравейте! Казвам се Светлана и бях в групата,която посети Китай от 01.11-13.11.Бих искала да Ви благодаря за възможността да се запознаем по-отблизо с тази далечна страна,за организацията и най-вече за чудесния човек и вече приятел Христина,Това слънчево дете ме накара да забравя за студеното време и умората,Много бих се радвала и ще чакам с нетърпение да пътувам отново с нея.Благодаря още веднъж и успех!"

Светлана Воденичарова

 --------------------------------

"Здравейте,искам да изкажа голямата си благодарност за навременното съдействие на Петър Стоянов .При пътуване в Тайланд през месец октомври претърпях инцидент,който изглеждаше доста сериозен.Благодарение на Петър и колегата му Красимир  успях да се справя с тази ситуация.Хората бяха на разположение и неотлъчно до мен в болницата.По време на обратния полет пък ми съдейства Кристи Мартинова, благодарение на нея пътувах комфортно.Благодарности за професионализма и милото отношение!"

Наталия Лазарова

 --------------------------------

Изказвам благодарност от мое име и от името на моята приятелка към Кристи Мартинова за невероятното преживяване в Дубай. Ние пътуваме много, но за пръв път нямаме никакви забележки към организацията и пребиваването в ОАЕ. Голям професионалист и човек с добро сърце е Кристи Мартинова. Малко са служителите, с които фирмите могат да се гордеят. За щастие Вие имате такъв служител. 

Даниела Монова Тодорова

Галя Тодорова Николова

 --------------------------------

Искам от сърце да благодаря на екипа на Luxutour, за вълшебната екскурзия Бразилия - Аржентина, която допринесе една мечта да стане реалност. Изборът на хотели надмина очакванията ни. През целият тур имаше изобилие от екзотична красота, храна, анимация, музика... Искам специално да изразя благодарност на водача ни Кристи Мартинова, изключителна жена, която с цялата си отдаденост ни подсигури комфорт, спокойствие, сигурност, незабравими приключения и преживявания. Съветите й бяха изключително компетентни, по този начин опитахме вкусна храна в интересни ресторанти, направихме покупки всеки според интереса си , насочи ни към коректни обменни бюра и никой от групата не беше измамен. Нямаше умора за нашата Кристи!!! Извън обявените мероприятия, ни организира още много разходки, посещения на интересни места (особено много ми хареса Трите граници между Аржентина, Бразилия и Парагвай, където тя организира посещение извън програмата, също така и до форта на Копакабана в Рио, правеше ни резервации в посещавани заведения, а за вътрешните полети се оказахме онлайн чекирани. Като човек занимаващ се с туризъм, съм изключително очарован от провеждането на тура. Ще ви препоръчвам безрезервно! До нови срещи!

P.S. Ще се радваме, ако отново пътуваме с Кристи и по следващите ни мечтани дестинации!

Божидар Андреев

 --------------------------------

Уважаемо ръководство, благодарим за прекрасния подарък,

С Вас се свързва семейство Поломски, част от групата на последната организирана от Вас екскурзия до Аржентина и Бразилия. Искаме да споделим с Вас, че останахме изключително доволни от цялостния си престой там, а за това в много голяма степен спомогна нашата екскурзовод – Кристи Мартинова.Бяхме впечатлени от начинът по който деликатно се справяше с възникналите проблеми от всякакъв вид, включително и здравословни на някои участници в групата. Съдействаше ни при всички възникнали затруднения относно валута, пазар и съвети къде, какво и как да се посети. Смятаме, че нейните качества са от голяма ценност за един професионален екскурзовод, а именно умело ръководене на групата, добавяне на любопитна информация за посетените обекти, и завидни познания за историята и бита на местните.

Нашата препоръка е при желание на групата за следващи екскурзии да се включи посещение на паметника на Левски в Буенос Айрес.

сем. Поломски

 --------------------------------

Здравейте,

Снощи се върнахме от Мадагскар. 

Искам да Ви изкажа огромната си благодарност за организацията и най-вече за страхотния гид, който ни придружаваше и ни показа много /в рамките на ограниченото време, с което разполагахме/ от природата на острова. Оставам Ваш искрен почитател и се надявам това да не е последното ми пътуване с Вашата агенция.

Гергана Николова

-------------------------------- 

Уважаеми партньори!

Изказвам гореща благодарност от името на цялата "Виетнамска група"  и лично от свое име за перфектната Ваша организация, бързи и точни контакти, съдействие и всичко необходимо за едно спокойно, приятно и сигурно преживяване! Съвсем не на последно място от името на всички изказвам възхищение и от водачката- Лидия Рашева! Тя се справи перфектно! Изключително точна, комуникативна, кооперативна, организирана, взимаща бързо най-правилните решения с желание всички да са доволни! Прекарахме чудесно! Вярвам, че ще останем партньори и за бъдещи пътувания ще разчитаме на Вас и на Лидия! 

Приятна почивка и до нови срещи!!!

Дарина Димова 

--------------------------------

Искам чрез Вас да изкажа най-искренното си задоволство от организацията и успешното осъществяване на нашето ПРИКАЗНО пътуване до Виетнам и Камбоджа! Изключително подготвен и знаещ екскурзовод в лицето на Лидия, с която надявам се станахме и добри ПРИЯТЕЛИ!!! Пожелавам ЗДРАВЕ на целият Ви екип, УДОВЛЕТВОРЕНИЕ от радостта, която дарявате и се надявам на още съвместни проекти по света и около нас!!! Оставам с РЕСПЕКТ, УВАЖЕНИЕ и най-сърдечни поздрави за всички Ви!!!

Д-р Антоанета  Хаджиева

Бюлетин

Абонирай се за нашия бюлетини за да получваш специалните ни оферти директно в пощенската си кутия

Съгласен/а съм да получавам информация от Luxutour

Запознах се с политиката за защита на лични данни на Luxutоur

tui smaylo_logo no_strapline dubai UAE-BW