+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Зашеметяващи тропически плажове, буйни хълмове, забавено темпо, топло време и палми навсякъде. Ако мечтаете за тропическия рай, който се появява в безброй реклами и блестящи туристически брошури, тогава определено трябва да поставите Сейшелските острови в списъка си с пътувания,а ние ще ви представим топ 10 причини защо.

 

Най-красивите плажове в света

Ако мечтаете за красиви тропически плажове и чиста синя океанска вода,в която да потопите краката си, тогава Сейшелите са вашето място. Тук можете да намерите някои от най-хубавите плажове в света и да се насладите на спокойствието и тишината, които заслужавате. Независимо дали търсите романтично бягство или почивка,на която цялото семейство да се наслади, Сейшелите имат по нещо за всеки.

 

Уединението, което само Сейшелските острови могат да предложат

Много дестинации по света предлагат зашеметяващи плажове ... но много малко предлагат пълно спокойствие на тези плажове. Ето защо Сейшелите са толкова уникални. На всеки ъгъл на острова има усамотени плажове, които просто чакат някой да дойде и да прекара деня си там. Ако искате да се измъкнете от градският живот и тълпите на града,то тези плажове очакват точно вас!

 

Спиращи дъха походи

Сейшелските острови са дом на тропически гори и извисяващи се зелени планини. Няма по-добър начин да изследвате островите от този да се разхождате и да се насладите на природата.Тези, които обичат походите и искат по-обстойно да разгледат островите, нека носят туристически обувки. На разходката ще имате шанса да откриете различните върхове и пътеки, които са част от острова. Има многобройни живописни пътеки за пешеходен туризъм с ненадмината гледка към островите....и кой знае...може би ще стигнете до усамотен залив в края на вашата разходка и ще можете да се насладите на заслужена почивка.

 

Невероятно време през цялата година

Кога е точното време да посетите Сейшелските острови? По всяко време! С целогодишно топлото и меко време, Сейшелите са идеалната дестинация, независимо кога планирате да пътувате. Топлата вода на Индийския океан е идеална за плуване и всякакви водни дейности, за който помислите. Тук можете просто да поседнете, да се отпуснете и да забравите тревогите си за лошо време, което ще съсипе ваканцията ви.

 

Опознайте най-доброто от всички острови

Толкова много острови в един архипелаг! А защо да се ограничите само до един? Само с кратки фериботни разходки и различни опции за трансфер можете дасе насладите на разнообразието от различните острови и преживяването ви на Сейшелите да бъде още по- незабравимо. Просто проверете екскурзиите и се насладете на запомнящи се обиколки около най-красивите острови в Сейшелите.

 

Богатата дива природа

Сейшелските острови са заобиколени от тучна растителност. Тези зелени пейзажи образуват уникална флора и фауна. Тук е най-голямото население на костенурки Aldabra, които се разхождат свободно по острова,както и домът на палмата Coco de Mer, която произвежда най-тежките и най-уникални кокосови орехи в света. Гигантските сухоземни костенурки, Черният папагал, Райския кладенец, някои от най-редките видове в света, смятат Сейшелите за свой дом. А ти...ела и ги виж! Те чакат да ги поздравиш!

 

Автентичната креолска кухня

Заради голямото разнообразие от различни култури на този островен рай, креолската кухня е експлозия от африкански, китайски, английски, френски и индийски аромати с креолска нишка,които чакат да бъдат опитани. Основните местни ястия са свежи гриловани скариди, кокос с къри, папая Чутни, а да не говорим за невероятното ястие с октопод и къри!

 

Уникалните места за гмуркане

Ако обичате гмуркането, ще се радваме да знаете, че Сейшелските острови са рай за водолазите. Сейшелите се смятат за една от най-добрите дестинации за гмуркане, така че се възползвайте от това и се насладете на спокойният морски живот. Сред многобройните острови има шест различни морски национални парка, в които се намират напълно непокътнати гигантски коралови рифове,към който и да се гмурнете и да опознаете живота на обитателите там.

 

Културното наследство

С такава уникална комбинация от етнически общности,колективно обединени на Сейшелските острови, тази дестинация е изключителна смесица от африкански, европейски и дори азиатски култури. Местното изкуство, музиката и архитектурата са различни от тези, които можете да видите навсякъде другаде по света.

 

Изобилието от дейности

Има толкова много неща за правене! Превърнете почивката си на Сейшелите в комбинация от релаксация и приключение.Релаксирането по красивите плажове е фантастично,но ако ви се прииска да се разхождате, да отидете на риболов,да обиколите с ветроход, стигайки до другите острови или да се насладите на парасейлинг...направете го – имате тази възможност! Тези, които са фенове на гледката от високо, дори могат да си организират живописна обиколка с хеликоптер около островите.

 

Сейшелските острови са водеща дестинация,заради разнообразието от острови,от които да си изберете, усамотените и непокътнати плажове, културното наследство,кухнята, както и множеството от  различни дейности, в комбинация с тропическо време през цялата година. Посетете Сейшелските острови и се убедете сами!