+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Студено е, всичко е в застой. А трябва ли? Зимата бележи края на една прекрасна година и началото на друга такава, а началата винаги са хубави, винаги са изпълнени с надежда. Зимата е и време за топли летни спомени и нови по-големи мечти. С чаша горещ чай в ръка, на зимния кръстопът между две години, нека ви разкажем накратко какви спомени ни донесе 2018-та и какви мечти ще сбъдваме през 2019-та.

Тази година “уредихме” романтично предложение за брак по време на пътуване до Тайланд. В Швейцария изненадахме двойка с 5-стаен апартамент. На Малдивите завихрихме сватбен купон за 40 гости. На път за Бора Бора, след нощувка в Токио, нощувка в Таити и 3 прекачвания, надминахме себе си с посрещането на острова с луди танци и веселие. В Китай намерихме императорски дрехи за група от 20 човека, които държаха да се снимат в местен стил...и изобщо стараем се това, което правим да го правим с цялото си сърце.

Края на годината е и обикновено момент на равносметка, момент на размисъл, като ранна неделна утрин, само че малко по-дълга. В края на 2018-та година ние искаме да благодарим на Вас, нашите приятели и пътешественици с които заедно опознаваме света, с които заедно споделяме радостите и успехите от това което правим. 

Такива с които се вълнуваме когато откриваме новите дестинации. 

А когато снегът се стопи…Ще тръгнем към нещо ново, непознато и необикновено - Колумбия. Ще видим две древни и модерни цивилизации – Япония и Южна Корея. Ще се потопим в света на хобитите – в Нова Зеландия. Ще се гмуркаме на Бахамите. Ще стигнем далеч на юг – до нос Добра Надежда в ЮАР. И през 2019-та ще се стараем да предлагаме нови и интересни дестинации и най-вече вълнуващи преживявания, които се помнят дълго.

Освен да мечтаем, можем да ви пожелаем шепа неща за идната 2019-та. Желаем ви здравето и дълголетието на хората от Икария – гръцкия остров, на който повечето жители достигат столетие. Желаем ви спокойствието на малдивските утрини – там, където няма забързан живот, а само идилия и красота. Желаем ви да подхождате към всичко със страст – силни и пламенни като кубинския ром и аржентинското танго. 

Весели и спокойни празници и успешна 2019-та година на всички нас!

До нови пътешествия !