+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Всички тези дестинации са мечта и от дълго време са в нашия списък с желания. Надяваме се, че нашият списък ще Ви вдъхнови да актуализирате своя и да споделяте любимите си дестинации с нас.

 

1. Хавай

Топ мечтана дестинация с невероятни плажове, буйни тропически гори и перфектни водопади. Бихме добавили и епични пешеходни преходи.

 2. Китай

 Високо в нашия списък с желания е туризмът по Великата китайска стена, особено в по-отдалечените райони. От древни храмове до модерни градове, Китай е пълен с култура и красота.

 3. Исландия

 Любители на природата и фотографи мечтаят за тази дестинация. Искаме да изследваме ледените пещери, да посетим водопадите и да се отпуснем в Синята лагуна.

 4. Перу

 Походът по класическата пътека на инките до Мачу Пикчу, както и по-малко известни походи като Ausangate trek и Rainbow Mountain също са в нашия списък с желания. Посещение на руините на инките, разглеждане на солниците, обиколка на джунглата на Амазонка и, разбира се, снимки с лами!

5. Нова Зеландия

 Не можем да устоим на красивите планини и тюркоазените езера. Ако пешеходният туризъм не е вашето нещо, може би изберете каяк през фиордите или посещение на хобитските къщички!

 6. Патагония

 С много ледници и красиви планини за разходки, дейностите на открито са многобройни. Отправете се до брега за гмуркане с шнорхел или каяк, за да приключите едно приключенско пътуване!

7. Индия

 Привлекателността на Индия за нас е да видим нейната естествена красота и невероятни храмове. Керала е цялата красота на Индия с много по-малко хора. Добавете каяк туризъм и невероятни плажове - този тропически рай е за нас!

 8. Австралия

 Безкрайни туристически пътеки, невероятна дива природа и градове с великолепно улично изкуство. Разбира се, не можем да пропуснем големите възможности за гмуркане в Големия бариерен риф!

9. Аржентина

 Дом на световноизвестното танго, с богат исторически и космополитен стил, който ще Ви примами в страстните си прегръдки. Ще Ви кажем само едно - Аржентина има и ледници, и плажове.

 10. Гърция

 От древни руини, невероятни плажове и великолепна архитектура Гърция може да предложи толкова много.

 11. Япония

 Културата, пейзажите и красотата на Япония ни привличат. А сушито допълва сделката за незабравимо изкарване!

 12. Малдиви

 Не всички наши дестинации се фокусират върху хардкор дейности. Някои като Малдивите са по-скоро декадентска дестинация, пълна с лукс и спокойствие. Водните бунгала, многобройните места за гмуркане и невероятните плажове поставят Малдивите в нашия списък.

 13. Петра

 “Индиана Джоунс и Последният Кръстоносен Поход” поставиха това място в списъка ни. Виждането на нещо сюрреалистично от древността е вълнуващо и жадувано.

 14. Канада

 Много места в Канада са в нашия списък с желания, но красотата на планините Банф наистина ни призовава. Походи, заобиколени от ярки сини езера, изобилстват в този рай за любителите на природата.

 15. Ню Йорк

 Ние никога не сме били в Манхатън или Бруклин, но архитектурата в градовете на Нова Англия съчетават старото и новото по уникални красиви начини.

 16. Фарьорски острови

 Тези естествено красиви острови ни заинтригуваха. Многото живописни походи и епичните пейзажи поставят 18-те Фарьорски острови в списъка с мечтаните дестинации. Бонус точки за това колко малко хора живеят на тези острови, обичаме тихи места в природата!

 17. Киргизстан

 Влюбихме се в епичните снимки на втората най-висока магистрала в света, която също минава през Таджикистан.

 18. Бутан

 Планини, храмове, манастири и буди, имате ли нужда от повече? Бутан е на южните склонове на Хималаите, представете си невероятните походи!

 19. Филипини - Корон

 Обиколки от островче на островче, гмуркане с шнорхел и почивка на плажа ни звучи прекрасно! Вижте тюркоазените води и варовиковите скални образувания.

 20. Франция - Пиренеите

 Повечето хора мислят за Париж, когато казвате Франция, но ние си мислим за красивите планини и дивата природа на френските Пиренеи. Безкрайни приключенски дейности във всеки сезон го правят идеалното място за викане на “айларипи”!