+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Непокорен, недокоснат и неоткрит… това е Тобаго!

Когато става въпрос за идилични ваканционни дестинации можем да кажем, че Карибите имат всичко - бели пясъчни плажове, блестящи лазурни морета и богато културно наследство, което се различава от остров до остров. Отдавна се смята, че това е най-доброто място за почивка за тези, които търсят незабравимо бягство от забързания свят. Поради тази причина екскурзия до Карибите ще е едно незабравимо преживяване за вас!

И ако, подобно на нас, търсите своето кътче тропически рай, остров Тобаго бързо се превръща в най-горещото (и все още относително неоткрито) пътуване на Карибите. Разположен край бреговете на Североизточна Венецуела, Тобаго предлага всичко, което всеки безстрашен скитник би могъл да иска - уединени плажове с палми, чисти води и спиращи дъха места с изключителна природна красота.

Ето защо Тобаго е начело в списъка ни за 2019-та:

 

1. Плажове, които никога не сте виждали

Да, наистина! От белите коралови плажове, покриващи Карибския западен бряг, до тъмните вулканични пясъци на северното Атлантическо крайбрежие, Тобаго наистина има плажове за всеки вкус. Вие сте активна личност? Помислете за катерене, каяк и кайт сърф, както и за някои наистина великолепни места за гмуркане. Или предпочитате спокойни разходки? Изберете Englishman’s Bay за чиста доза релакс.

 

2. Ако сте любител на природата, то Вие сте на правилното място 

Обичате ли в дивата природа? Тобаго има някои от най-разнообразните и непокътнати райони с естествена красота в света, включително най-старата защитена тропическа гора в Западното полукълбо. Независимо дали се интересувате от местната дива природа, каскадни водопади или девствени коралови рифове, изпълнени с морски живот (включително акули, костенурки и дори делфини), природните чудеса на Тобаго са вдъхновяващи. Нашият върховен съвет? Опитайте невероятната нощна обиколка с биолуминесценция и вижте как среднощното море оживява в красив неонов цвят.

 

3. Той е идеален за романтика, сватби и не само…

Търсите зашеметяващ сватбен фон? Световноизвестният хълм със сламени покриви, простиращ се в кристално чисти води, е идеалното церемониално място и (не е изненадващо), че Pigeon Point Beach се счита за най-красивото място в Тобаго. Вземете коктейли от кокос след сватбата, докато слънцето залезе над залива, под звуците на местната музика, изпълнявана меко заедно с топлия карибски бриз…

 

4. И ако все още не сте впечатлени...


Пригответе се да се влюбите в Тобаго, неговата култура и хората. От къри раци и кнедли (които се считат за национално ястие на Тобаго) до проучване на суеверия, фестивали и карнавали на острова, няма съмнение, че посетителите напускат Тобаго, чувствайки се просветени, вдъхновени и изпълнени с топлина. Потопете се в колониалното минало на острова с обиколка на крепостните стени или се потопете в местни истории, разказани в отличителния креолски диалект. Обещаваме, че Тобаго ще остане с Вас дълго след като сте достигнали дома си.

 

5. Не на последно място…

Всъщност има толкова много причини да посетите Тобаго, че не можем да ги изброим тук. Свържете се с нас, за да научите още 101 неща, които можете да направите на този великолепен, непокътнат остров. Ще Ви помогнем и с резервацията на полети и хотел!