+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Luxutour безспорно е най-добрият избор, когато говорим за екзотични екскурзии. С нас съчетавате комфорта, удобството и хубавите спомени.

 Кaкво е общото между мексиканската текила, патицата по пекински, стогодишните сейшелски костенурки и японските вишневи цветове? Общото е, че все повече българи предпочитат да изпитат на живо тези неща, а всички те са доста делеч от Европа и България. Заради тенденцията у нас към търсене на непознати еми, нови приключения и уникални усещания една туристическа агенция в София - Luxutour - процъфтява там, където много не успяват.

Какво прави Luxutour.com ексклузивна и различна агенция?

1. Luxutour е една от малкото агенции, специализирани в далечни и екзотични пътувания. Професионалисти от екипа посещават периодично дестинациите, за да ви предложат не само преживяване, но и експертно мнение за избора ви на дестинация, хотел или маршрут.

2. Индивидуалният подход към всеки клиент. Агенцията предлага както групови екскурзии с водач, така и индивидуални, съобразени с всяка двойка, семейство и пътешественик.

3. Китай, Индия, Сингапур, Бали, Тайланд, Виетнам, Япония, Южна Корея, Мавриций, Малдиви или Занзибар - всички дестинции от Близкия и Далечния изток са част от портфолиото на Luxutour и се посещават поне веднъж годишно от представител на фирмата.

4. Изградени партньорски отношения с водещи местни компнии, за да ви предложат най-доброто качество на предлаганите услуги.

За да е успешен този модел, Luxutour.com разчита на експерти в бранша с над 15 години опит, които не само ще ви направят оферта, но ще ви помогнат с избора на дестинация и хотел, за да сте сигурни в правилния си избор.

А къде точно може да ви отведе Luxutour.com? Кратният отговор е "навсякъде", но за да сме по-коректни, ето какво можете да видите с помощта на Петър Стоянов (основател на Luxutour.com) и екипа му:

Азия: Теракотената армив в Китай; оризовите полета във Виетнам; спокойствието на Бали; "Тадж Махал" в Индия; космополитността на Япония; плажове като на кино в Тайланд.

Индийски океан: земния рай на Малдивите; зеления килим на Мавриций, големия вулкан на Реюнион, джунглите на Мадагаскар; нереалните плажове на Сейшелите; тюркоаза на Занзибар;

Кариби: щастието в очите на местните в Доминиканската република; колониалния стил на Куба; безгрижните дни по плажовете в Мексико

Въпросът е "Накъде"? Отговора оставяме на вас!