+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

В света на онлайн технологийте в който живеем, свикнахме да се консултираме за всичко по интернет. Хубав ли е хотела, каква му е оценката, добра ли е тази авиокомпания, на кой са най-ниски цените и все повече си задаваме въпроса, необходима ли ни е туристическа агенция при избора на нашата екзотична почивка.

Тук ще намерите 10 основателни причини да се доверите на Вашата туристическа агенция, както следва:

1 - На първо място защото Вие не купувате продукт, Вие купувате услуга, отношение и внимание за което агенцията се грижи докато избира Вашият пакет и по време на престоя ви.

2 - Туристическия агент знае къде са "подводните камъни" по време на едно пътуване и обръща изключително внимание на тях по време на Вашето пътуване. Обикновено това са екскурзии или допълнителни хранения, които не са включени в едно пътуване, но съставляват съществена част от него.

3 - Туристическата агенция сравнява цените измежду всички доставчици, за да получите най-добрата. Това се отнася и за качеството на продукта който купувате. В много случай в ниската цена се крият не включени услуги, ДДС или местни такси които не са включени в цената.

4 - Професионалния туристически агент може да ви спести пари, намирайки най-доброто съотношение цена-качество и давайки ви правилна информация за мястото за което отивате и как да бъдете подготвени за местни и културни трикове.

5 - Туристическата агенция е Вашият адвокат по време на пътуването, а също и преди и след това. Изгубен багаж, закъснение на полет или стая с лоша гледка, Вашият агент се заема със случая и работи до неговото изясняване и Вашето пълно удовлетворение.

6 - Туристическия агент, както доктора или адвоката е експерт във своята сфера и освен закупуването на даден продукт Вие може да получите консултацията която Ви е необходима за Вашето пътуване.

7 - Дали ще Ви трябва виза или не? Кой е най-добрия ресторант в региона или къде да направим шопинга, Вашият туристически агент ще ви даде правилната и точна информация, за да бъдете подготвени максимално за Вашето пътуване.

8 - Ако полета Ви е анулиран или хотела препълнен, Вашият туристически агент е Вашият посредник и защитник в една така неприятна ситуация до изясняването и.

9 - Познавайки се един друг с Вашият туристически агент, много по-лесно можете да купите точно това което търсите и да не се налага всеки път да рискувате с избора си само заради ниска цена или изгодна промоция с неясен произход.

10 - Като специалисти в своята сфера туристическите агенти знаят как да подредят едно пътуване от началото до своя му край, за да изпитате пълно удоволствие от него. В свят на непрекъснати промени, често ни се случва да се окажем в ситуация в която незнаем какво точно знаем, затова е и ролята на туристическата агенция да бъде напълно информирана за дестинацията която ни интересува.

Надяваме се, че сме били полезни с тази информация и Ви очакваме на борда на вълнуваши приключения с Luxutour.com!