+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

JW Marriott Maldives Resort & Spa дебютира на Малдивите маркирайки девствения ареал на острова с веригата Marriott International.

Разположен на остров Вагару, атол Шавияни на Малдивите новият курорт се намира на 55 минутен полет със самолет от столицата Мале.

Курортът разполага с 60 просторни вили, разположени на близо 235 кв. м., като включват частни басейни и дървени палуби, предназначени за слънчеви бани.

Едноетажните и двуетажните вили вили са с надводни басейни и са разположени на кокили с прекрасен изглед към изгрева и залеза над тюркоазените води на Индийски океан. Плажните вили са с директен достъп до девствените бели плажове, а уникалните двуетажни вили са проектирани да обслужват многофамилни семейства, включват отделни шезлонги, спални и баня за настаняване на по-големи групи.

Всяка стая в курорта черпи вдъхновение от естествената среда на острова и местната култура, като включва цветове и материали, които подчертават естествената околна красота. Соларните покриви на вилите наподобяват обърнати лодки дони (традиционни за Малдивите рибарски лодки), а наклонениете улеи приличат на бели чапли, потапящи главите си във водата.

Гостите могат да се отдадат на пълноценна почивка с богат избор от специализирани фитнес и СПА удобства, заедно с ежедневни занимателни дейности. Надводна фитнес зала, ежедневни тренировки, йога сесиите и дихателните упражнения предоставят на гостите множество възможности да се свържат със заобикалящата ги среда.

СПА центърът „Spa Signature“ предлага изтънчени грижи за своите гости от глава до пети.

Курортът JW Marriott Maldives Resort & Spa“ разполага с пет ресторанта, които предлагат забележителни изискани ястия: от класически морски дарове до екзотична тайландска кухня и японски тепанки с ежедневни пресни продукти.

В трите бара се предлагат луксозни вина – нова и стара реколта с над 300 етикета, фино японско саке, а също и богато разнообразие от коктейли с над 90 вида ром. Гостите могат да се насладят и на 24-часови румсървиз услуги във вилата.

За семействата, пътуващи с деца, детският клуб „Little Griffins“ предлага пиратски кораб с дължина 13 метра, кът за спане, игри и образователни дейности, които осигуряват на малчуганите забавление часове наред. Гостите над 18 години ще могат да се насладят на зона с инфинити басейни на върха на остров Вагаду, както и клуб, предлагащ изискана стая за пури, наргилета, а също и билярдна маса.

Частният остров, на който се намира изцяло новият JW Marriott Maldives Resort & Spa е заобграден от природен риф само на метри от брега, изпълнен с морски живот и гостите, които могат да плуват могат да го наблюдават съвсем отблизо. Местен биолог на място наблюдава акваторията на рифа, а също така и организира екскурзии с шнорхел, гмуркане и други водни спортове.

Очарователни плажове с бял пясък, фин дизайн и автентични малдивски културни изживявания се събират в луксозния имот, за да могат гостите да се възползват максимално от престоя си.