+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Коледа и Нова Година са след по-малко от месец. Празници, за които не пестим енергия – купуваме подаръци, храна, украса и броим дните до семейната трапеза. Аз лично съм от хората, на които тази истерия им идва малко в повече. Та, не е ли по-добре да подарим и изненадаме някой близък неочаквано?! Да пием от любимото вино и през останалата част от годината? Но най-вече мисля, че Всеки от нас трябва сам да избира празниците и да ги празнува, както му харесва. 

Както обича. 

И с хората, които са му скъпи.

Сега ни очакват Коледа и Нова година, а все повече хора не празнуват по традиционния начин – у дома. Ние като опитни пътешественици знаем, че домът е там, където е семейството. Затова за нас няма по-хубаво от семейните пътувания. Смятаме, че парите имат повече стойност, ако са обърнати в приключения, вместо дадени за материални подаръци. С това послание искаме да ви „заразим“ – подарете пътешествие. Опознавайте света заедно – нищо не сближава така, както едно истинско приключение далеч от дома.

Не е нужно да чакате специални поводи като Коледа, за да празнувате разнообразието на живота. Отдайте му се по всяко време, сбъдвайте мечтите си, правете малки стъпки към нещо голямо и значимо. 

Ние от Luxutour.com не искаме да се съсредоточаваме в това да предлагаме закуска и вечеря в средно добър хотел с добра локация...,но искаме да предложим голям All inclusive пакет от спомени и преживявания. И сме тук, за да направим вашето празненство на живота незабравимо. 

В това декемврийско утро ви пожелаваме – сбъдвайте тези мечти заедно и не се страхувайте от неизвестното. Имайте запомняща се и успешна 2020-та година и дано тя ни донесе успехите, за които жадуваме, увереността от която имаме нужда и удовлетворението за което мечтаем. 

Благодарим ви приятели и пътешественици, колеги и партньори, за споделените мигове и се надявам заедно да открием Вашата мечтана дестинация и през новата година.


Весели празници !
06.12.2019г.
Петър Стоянов