+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Умните пътешественици се нуждаят от умни турагенти.

С толкова много онлайн системи за резервиране, пътешествениците се радват на възможността да направят всичко сами, което освен, че спестява време, дава и възможността да планират ваканциите си самостоятелно. Такива например са TripAdvisor, Booking… листа е немалък, както знаете.

Ала в крайна сметка нищо не може да замени Вашия турагент, и когато става дума за дружелюбност и отзивчивост, най-важна е всъщност способността за справяне с възникнали преди или по време на пътуването Ви проблеми. Турагентите са хора, с невероятно много знания, които са почти винаги на една ръка разстояние. А в епохата на развити технологии, в която живеем, все пак смятам, че човекът и персоналното отношение, богатият опит и помощта, са достатъчно добра причина, за да се възползвате от услугите на турагент.

И така – предлагам Ви краткия списък със съвети защо да се доверите на турагентите за Вашето пътуване.  

 

Турагентите обожават своята работа!

Туризмът е изключително забавен и вълнуващ и това е част от причината турагентите да обичат работата си. Както знаем всеки един ден е различен – така е и с клиентите. А турагентите са хора, пътуващи много и на всевъзможни места, затова и говорят със страст за своите пътешествия, умеят да продават такива с лекота и да създават маршрути, с които да Ви покажат света по начини, които не сте си и представяли. Познанията от първо лице и експертният съвет са безценно предимство, когато става дума за пътуване.

Пътешествията не са толкова лесни, колкото изглеждат.

Логистиката при организиране на пътуване понякога е сериозна и сложна дейност. Например, знаете ли, че за да пътувате до някои страни, е нужно да имате две изцяло празни страници във Вашия паспорт? Или, че ако валидността на Вашия паспорт изтича след по-малко от шест месеца от последната дата на Вашето пътуване, може изобщо и да не бъдете допуснати да влезете в дадената страна? Че някои страни изискват виза, за да влезете, а други - не? И как ще се снабдите с такава, ако Ви е нужна? Турагентите са наясно с тези факти и винаги ще Ви информират точно кой от тези документи ще Ви бъде нужен за международно пътуване, така че да не се окажете неподготвени.

Вашият турагент е Вашият защитник

Ако нещо се обърка (както знаем всичко се случва) обаждане до Вашия турагент може Ви помогне да се справите със ситуацията и да продължите да се наслаждавате на почивката си. Няма да получите телефонна линия на изчакване, в която трябва да следвате инструкциите и да натиснете десетки бутони, преди да получите връзка с реално съществуващ човек, който да Ви изслуша и реагира на възникналата ситуация. Турагентите са обиграни и квалифицирани в решаването на проблеми и знаят на кого точно да се обадят, когато възникне проблем.

Пътуването отнема време.

Турагентите са умели в това, което правят и могат да резервират Вашето пътуване за много кратко време, което иначе Вие бихте загубили в отсяване на всичката информация в интернет. Те имат инструменти за резервиране, връзки с хотели, круизни и авиационни компании, и могат да ускорят процеса и се придвижат с лекота през цялата информация доста по-бързо и лесно от Вас. Така че, обадете се на Вашия турагент и се отпуснете – бъдете сигурни, че сте в добри ръце!

Турагентите знаят къде са офертите за спестяване на пари.

Всички обичаме да спестяваме! Почти всеки ден пощата на Вашия турагент е презапълнена с ексклузивни оферти от техните туристически партньори – круизни пътешествия, ниски цени на полети, специални хотелски предложения – и той със сигурност може да Ви информира за оферта, съвпадаща с Вашите интереси.

Добрите турагенти знаят наистина добри съвети за пътуване.

Добрият турагент може да Ви даде безценни съвети от това как да опаковате най-добре Вашият багаж, през избора на стаи и информация за точността на авиолиниите, до това, че за да отидете на сафари в Африка, някои самолети позволяват пренос на багаж не по тежък от 15 кг. Добрият турагент има цял чувал от правилни и добри съвети - затова го просто попитайте.

Турагентите могат да Ви спестят моментът на изненада.

Например Вашата ултра-ексклузив оферта за нощувка в хотел от само 99лв, изведнъж се окаже 199 лв с всички включени курортни такси, такси за паркиране, Wi-Fi и всякакви други малки неочаквани добавки, които атакуват портфейла Ви. Или, сте в зона с малария, заобиколени от стотици кръвожадни комари, а не сте си взели антималарийни лекарства, понеже никой не Ви е казал, че трябва... Е, Вашият агент със сигурност трябва да Ви разкаже тези неща, така че да не получите пристъп на паника, когато ги научите на място.

И не на последно място.

Туристическата индустрия се разраства и променя непрекъснато. Имате нужда от някого, който да Ви информира за всичките тенденции и актуални дестинации, и да Ви предложи персонална и професионална услуга по време на цялото пътуване (от момента на вдъхновение, до самия му край) – този човек е Вашия турагент!