+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Недокосната природна красота, която предлага истински и неповторим релакс. Едно бижу насред Индийския океан, разположено на буйния зелен остров Мае, на плажа Anse Louis, едно уединено кътче с прозрачни, тюркоазени води и меки, бели пясъци... това е MAIA LUXURY RESORT & SPA.
Пробудете сетивата си на най-луксозното място на земята. Открийте невъобразими нива на обслужване, дискретност и внимание към детайлите с Beyond-All-Inclusive предложение, което гарантира, че вашите нужди ще са напълно удовлетворени във всеки един момент от денонощието. Вашият личен иконом е уредник на това да се чувствате добре обслужени подхождайки по интуитивен начин и предвиждащ всяко ваше желание. На съвсем кратко пътуване от летище Мае, към югозападния бряг на острова, е мястото, където се намира нашия луксозен курорт. Разположен сред гранитни скали и ароматна растителност, уникална за Сейшелите, ще откриете 30 частни вили, всяка от които с широк изглед към тюркоазените води, а всеки от готвачите внася неповторим усет към трапезарията. Микс от азиатска, индийска, средиземноморска и креолска кухня се съчетават в невероятна вкусова симфония.

Посещението на това островно скривалище не би било завършено без поне едно релаксиращо посещение на MAIA SPA - три луксозни помещения за лечение на открито, посветени на подмладяване и цялостно възстановяване. Също така има и място за медитация, предлагащо частна йога и Qigong, всепризната и награждавана продуктова гама Omorovicza с индивидуални балийски масажни процедури, създадени само за MAIA, под грижите на високо обучени терапевти, спрециално избрани заради интуитивното си „докосване“.