+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Ако сте търсачи на уединено бягство в Африка, с изобилие от романтика и много спокойствие, Ви препоръчваме да разгледате ексклузивното предложение на хотелът The Palms в Занзибар. Обещаваме Ви, че това изживяване не може да се съпостави с никое друго.

6-те вили са обзаведени с внимателно подбран микс от традиционен за Занзибар дизайн и колониален блясък. Една дума – изтънченост! Това е всичко, което се излъчва от интериора на вилите, в които преобладаващите кафяви нюанси подчертават тъмните полирани подове и се превръщат в перфектен фон на цялостното обзавеждане и декор. А зашеметяващ изглед към Индийския океан осигурява просторната обзаведена тераса, на която освен това разполагате и с личен басейн.

 

Цялото това изживяване би било непълно, без възможността за хранене в The Palms. Имате страхотната възможност да опитате екзотична кухня, включваща аромати, подправки и плодове, които олицетворяват Занзибар. Освен всичко това хотелът предлага възможност да се насладите и на храна на плажа.


А след натоварения ден, си позволете да се отпуснете в СПА центъра Sanctuary, в който може да се насладите на  огромно разнообразие на масажни процедури.