+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

След шестте месеца принудителен престой у дома бе някак необичайно да се върнем на път - дрехи за пътуване и всякакви други принадлежности, които преди някак автоматично намираха мястото си в куфара, първо трябваше да бъдат намерени. Някои от тях бяха мистично изчезнали…

Най-безстрашните заминаха за Прага, за първото най-ново шоу за луксозни пътувания - Luxury Bloc, организирано от от чешката бизнесдама Габриела Маркова. Тя е усъвършенствала маркетинговите си умения в продължение на много години с Mandarin Oriental Hotel Group и във Velaa на Малдивите, което по съвпадение, е собственост на друг предприемач от Чешката република.

Още през 2018 г. Габриела Маркова има идеята, че туристите от Източния блок, обичащи луксозни пътешествия, са някак игнорирани. Подпомогната от своя съпруг и бивш нейн шеф - Петр Марек, с много упорита работа и множество от връзки, тя организира брилянтното събитие. Формулата е: 50 купувачи, на възраст между 25-35 години. Габриела Маркова избра туристически експерти, всеки със средни разходи на резервация от около 46 000 евро от Прибалтика, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, България, Румъния, Хърватия и Словения. Тя избира 50 продукта, представящи групи като Mandarin Oriental, Rocco Forte и Six Senses, някои частни острови като Fregate, Joali, White Sands, както и някои малки бутикови луксозни имоти като JK Capri, Rosa Alpina и Terre Blanche и няколко глобални доставчици.

Откриващият коктейл на събитието, включваше жива връзка с базирания в Ню Йорк експерт по най-търсените дестинации - Даниел Ливайн, който е и директор на Avant-Garde Institute. Следваше вечеря в хотела-домакин Prague Mandarin Oriental. Следващите два дни бяха изпълнени с 15-минутни срещи, с вечери в проектирания от Gehry хотел Dancing House и частен клуб. Да, тази година шепа делегати трябваше да се оттеглят заради националните карантинни ограничения, но тези, които остават (включително и французин, който притежава луксозния Mongolian yurts), са единодушни и обявяват вечерния коктейл за перфектен.

Времето в Прага беше перфектно и за пешеходните обиколки, а в свободното време имаше възможност за йога или други тренировки.

Петър Стоянов от Luxutour.com се възползва от всички възможности, които Luxury Bloc предостави за разширяване на контактите си и развиването на нови и ползотворни срещи и дестинации .

Нямаме търпение за следващия Luxury Bloc ?