+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

С най-модерната транспортна мрежа на Карибите, най-големия брой крайбрежни и градски хотели, богат пейзаж, който предизвиква желание за различни дейности на открито, и климат, топъл като местните жители: Доминиканската република е идеалното място за Вас.


10 ПРИЧИНИ, ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА ЗА ВАШАТА СЛЕДВАЩА ПОЧИВКА:

 1. Това е най-достъпната дестинация на Карибите, разполагаща с осем международни летища в ключови места в страната, на които пристигат стотици полети от цял ​​свят.

2. Регламентите за влизане са прости - туристите се нуждаят от закупен самолетен билет и паспорт с минимална валидност от 6 месеца до датата на отпътуване.В момента страната е отворена и не се изисква негативен PCR тест за влизане, а за всички туристи се предоставя и безплатна медицинска застраховка покриваща лечение, карантина, дори и самолетен билет при необходимост от промяна на полета.

3. Многобройни първокласни хотелски вериги и курорти отговарящи на международните стандарти за качество и предлагащи списък с над 80 000 хотелски стаи - най-голям брой в целия Карибски регион.

4. Съвременните конгресни центрове и конферентни зали са подходящи за големи, средни и малки събития и са оборудвани с най-новите технологии, а персоналът е готов да задоволи всяко желание.

5. Доминиканска Република разполага с няколко големи туристически агенции, които предлагат първокласни услуги, с които Luxutour работи много успешно от няколко години. Предлагаме и цялостно обслужване на български език от наши представители и партньори там.

6. Всички курортни зони и градове наемат многоезичен персонал, който да помага и да е в услуга на гостите на разговорим испански, английски, френски, немски, италиански, руски и др.

7. Климатът в Доминикана е завиден заради целогодишното слънцегреене: средните температури се колебаят между 25°-31°C .

8. Невероятната гама от пейзажи и топография водят до богат избор от атракции, от плажове и модерни градове до планини и градове с колониално излъчване. Всички те са свързани помежду си с модерни магистрали, както и с основните дестинации на Доминикана.

9. Има богатство от културни предложения като гастрономия, история, музика, изкуства и местни занаяти, наред с други уникални за Доминикана елементи.

10. Не на последно място са топлината, гостоприемството и жизнеността на местните, което често връща посетителите отново в Доминиканската Република.

А за пурите и рома..,ще говорим следващия път.

https://luxutour.com/оферти/Доминиканска-република-и-Плая-Баваро-2020-и-2021.html

Не се колебайте. [email protected]