+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

В тази статия ще ви разкрием един страхотен план за екскурзия, който бихте могли да последвате при първа възможност. Защо точно Виетнам? А защо не! В тази страна ще се насладите, както на невероятната природа, така и на удивителните туристически обекти и чудесни начини за релакс. Виетнам от години задоволява всякакви туристически предпочитания, като екскурзиите до там се превръщат в незабравим миг, който много хора помнят с усмивка. Дестинацията е изключително подходяща за семейства с деца, благодарение на изобилието от атрактивни места, красиви плажове, вълнуващи дейности, които сближават хората. Във Виетнам вие ще получите възможността да сбъднете мечтаната ваканция и да следвате един комфортен график. Ето и някои от нещата, които правят Виетнам толкова привлекателен.

 Богата култура и интересна история

Виетнам е мултикултурна страна с 54 етнически групи, които допринасят не само за формирането на богатата култура, но и за разнообразието, което срещат туристите, които имат шанс да научат за индивидуалността и да се насладят на различните обичаи. Там може да пазарувате различни неща, които са част от културата и историята на всяка етническа група. Виетнам е една от най-старите култури в югоизточна Азия. Тя е повлияна от китайци, индийци, французи и американци. Знаете, че там се е водила една от най-тежките и трагични войни в историята. Тя несъмнено е оставила следа в бита на хората, като много от тях могат да ви разкажат истории от тези времена. 

 Зашеметяваща природа и невероятни плажове

Много хора си задават въпроса, какво ли представлява Виетнам? Повярвайте ни, там е друг свят. Това е земя с хиляди варовикови острови, впечатляващи оризови масиви и приятелски настроени етнически малцинства. Разходките по цветните улици и дългите ивици от диви плажове, ще ви накарат да се почувствате като в някоя приказка. Ще откриете многобройни невероятни пейзажи, които си струва да бъдат споделени с любимото семейство.

 Уникални местни преживявания

Виетнам предлага изобилие от интересни забавления и преживявания за цялото семейство. Тя е смес от уникални възможности, които включват посещения на местни ресторанти, разговори с фермери и дори прекарване на ден в тяхната среда, и запознаване с техния живот. Във Виетнам може да осъществите пътувания до различни известни забележителности и да дадете шанс на децата си, да получат ново усещане за живот. Всичко, което сърцето ви желае, Виетнам ще го сбъдне.

 Превъзходна кухня

Вкусната храна ще бъде черешката на тортата от вашата екскурзия. Не само благодарение на известни ястия като Pho, Bun Cha, Cha ca, които са едни от най-харесваните от чужденците, но и заради много други вкусни и уникални ястия, поднесени по различен начин. Това преживяване от екскурзията, ще ви накара да се влюбите във Виетнам.

 Достъпни цени

Виетнам е известен с перфектната комбинация от удивителни гледки и фантастични достъпни цени. Затова и нарастващия интерес сред семействата с деца не е необичаен. Въпреки това, не всеки район във Виетнам е икономически изгоден. Има изобилие от възможности за всеки джоб. Може да изберете да почивате в луксозен 5 звезден хотел в някой елитен квартал или в някой 3 звезден хотел в околията. Ще намерите много евтини ресторанти, но със сигурност не пропускайте да пробвате и уличните ястия – по-ниска цена, но много по-вълнуващо преживяване.

 Приятелски настроени местни жители

Усмихнатите и приятелски настроени лица са на всеки ъгъл. Не само в селата, но и в по-големите градове. Местните ще ви забележат и ще се усмихнат или ще ви помахат, като винаги ще се стараят да ви помогнат до колкото е възможно. Младото поколение във Виетнам е много отдадено на това да научава нови неща, да среща нови култури и да създава приятели. Затова не се учудвайте, докато се разхождате някой неочаквано да изскочи, за да ви каже “Здравей!”.

Не се колебайте и резервирайте място за екскурзия до Виетнам сега! Ние от Luxutour сме готови да отговорим на всички ваши въпроси.